Искрено или не за сопственото минато

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.748
Muabetite ako prasa ke mu kazam, a mozi i nema, ama ako ne prasa togas sigurno nema da mu kazam.
Ludnici ste zimi se :pos:
Да ми ти кажам Владе, во реалниов живот надвор од форум, уште не сум доживеала некој да ме праша дали сум абортирала или колку партнери сум имала. Тоа се форумски некои стандарди очигледно :toe:

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
Нормално дека би му кажала, ако ме прашал, арно ама не ме прашал ниту маж ми, ниту било кој друг дечко кој сум го имала, зашто такви прашања се интимна работа, и рој што тоа го прашува е многу примитивен, немам правено, но во иднина ако правам ќе им кажам на сите, не гледам ниту една причина зашто би криела? Не знам зашто толку мислиш дека абортусот е срамота голема, жалосно млад човек да дели такви размислувања како да си роден 1700, страшно.
Чекај сега, ајде објасни го твоето објаснување. Ако те прашал ке си му кажела. Ама ако те прашал немало да му одговориш или ке си му рекла дека си имала 5 абортуси и чао пријатно оти е ропак од 16ти век и поставува такви прашања. Па сега објасни, како да те праша без да те праша и како ке му одговориш без да му одговориш оти ако праша не заслужува одговор?(n)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.748
Чекај сега, ајде објасни го твоето објаснување. Ако те прашал ке си му кажела. Ама ако те прашал немало да му одговориш или ке си му рекла дека си имала 5 абортуси и чао пријатно оти е ропак од 16ти век и поставува такви прашања. Па сега објасни, како да те праша без да те праша и како ке му одговориш без да му одговориш оти ако праша не заслужува одговор?(n)
Ами тоа што не сфаќаш ти од почетокот на темава. Не е проблемот во информацијата како таква, проблемот е во твојот став кон информацијата. Иако немам ништо што го сметам за тајна некаква, ако земе некој да ме мери на кантар за вакви работи, од инат ќе му кажам дека 16 пати сум абортирала и 78 ебачи сум имала. Притоа и ќе го оставам во истиот момент, оти за шо таков ќе ми е таков?

Како спонтан разговор многу ковчежиња можат да се отворат кога веќе си сигурен во личноста, значи независно од одговорот веќе сте тука и заедно. Пристапот и целта на прашањето се многу важни, ама тоа ич не го разбираш.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
Да ми ти кажам Владе, во реалниов живот надвор од форум, уште не сум доживеала некој да ме праша дали сум абортирала или колку партнери сум имала. Тоа се форумски некои стандарди очигледно :toe:
Ја се чудам како толку фрикови се собраа на форумов, исто така не ме прашал никој ниту за партнери, ниту за абортуси, ниту за обем на :гомце: ,ниту за пари во банка, значи ова стварно не знам, чудо невидено е ова што се случува на форумов, пази они се ставаат во позиција на директори на фирми, каде за работа аплицираат илјадници жени, па сега они по нивните критериуми ќе одлучуваат дали ќе вработат некоја за своја девојка/жена.
Точка број 1. Бр на абортуси.
Ако некоја одговори потврдно одма се елиминира од список. :pos: казнета е да не им биде девојка.:tapp::pos::pos:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.840
Поени од реакции
23.198
Vo realniot zivot nema poenta da te prasa posto sekako vtor ke ti bidi :toe:
Isto vo realniot zivot nadvor od forumot, vakvi zenski primeroci kako vas tuka ednostavno ne postojat. Pobrzo ednorog ke najdis otkolku zena kako so se filmate tuka.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.748
Vo realniot zivot nema poenta da te prasa posto sekako vtor ke ti bidi :toe:
Isto vo realniot zivot nadvor od forumot, vakvi zenski primeroci kako vas tuka ednostavno ne postojat. Pobrzo ednorog ke najdis otkolku zena kako so se filmate tuka.
На сите точно сум кажала кој е (дали мене ми кажале точно не знам), ама не кога ме прашале (не ме прашале никогаш), туку кога јас сум осеќала потреба/желба, односно кога сум се чувствувала доволно безбедна и сум сакала да споделам таква информација со човекот. Има жени секакви надовор, како и мажи, само ме фасцинира како успевате да налетате на многу кхм кхм чудни примероци од жени. Има и за тоа некоја причина, оти баш такви ве привлекуваат ;)
Со оглед дека ништо лошо не гледам во своето минато, немам потреба да лажам, ама некој да земе да копа со цел да мери - навредливо е.

Ете младите момци нека извлечат поука, можат истата информација да ја добијат ако се паметни, а не ропаци што имале доволно секс да мислат дека порнхаб е реалност.
Автоматски споено мислење:

Ја се чудам како толку фрикови се собраа на форумов, исто така не ме прашал никој ниту за партнери, ниту за абортуси, ниту за обем на :гомце: ,ниту за пари во банка, значи ова стварно не знам, чудо невидено е ова што се случува на форумов, пази они се ставаат во позиција на директори на фирми, каде за работа аплицираат илјадници жени, па сега они по нивните критериуми ќе одлучуваат дали ќе вработат некоја за своја девојка/жена.
Ако некоја одговори потврдно одма се елиминира од список. :pos: казнета е да не им биде девојка.:tapp::pos::pos:
Абе седи раат, и пред 15 години имаше по некој чудак, ама сега само тие изгледа останале.
Мене контра прашање ми е - а колкава ти е платата? :D
Ако изиграваме традиција, да изиграваме до крај :coffee:

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.045
Поени од реакции
9.386
Жена се зима невина ко од мајка родена ако некој планира да се жени, ова со абортусиве, возови правење на 20 год. не треба ни у обзир да се земе.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:Абе они си мислат дека треба таа идната кандидатка, нивната избраничка, "Среќницита" ете, пошто е таа од широк круг, кандидатки, "избраната", да биде почестена ако треба на маса секој 1-ви платата нејзина,да им ја брои, дур они така заседнати во фотелја со кафето в рака и мобилниот, да и упатуваат по некој така, морално супериорен поглед, из даљине, со носот нагоре кренат, и да ја потсетуваат,
како тоа она го добила лотото, т.е Нив, "премијата" а уствари се "помијата", ете таа "Оштетената Роба" жената која имала замисли абортус, ееј абортус, таа "комплицирана" процедура, жената на која они и прават услуга и чест што се со неа во врска.
Шта речи а не заплакати.....:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.785
Поени од реакции
21.318
Жена се зима невина ко од мајка родена ако некој планира да се жени, ова со абортусиве, возови правење на 20 год. не треба ни у обзир да се земе.
Дарлинг ти ли си? :vozbud:

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.045
Поени од реакции
9.386
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:Абе они си мислат дека треба таа идната кандидатка, нивната избраничка, "Среќницита" ете, пошто е таа од широк круг, кандидатки, "избраната", да биде почестена ако треба на маса секој 1-ви платата нејзина,да им ја брои, дур они така заседнати во фотелја со кафето в рака и мобилниот, да и упатуваат по некој така, морално супериорен поглед, из даљине, со носот нагоре кренат, и да ја потсетуваат,
како тоа она го добила лотото, т.е Нив, "премијата" а уствари се "помијата", ете таа "Оштетената Роба" жената која имала замисли абортус, ееј абортус, таа "комплицирана" процедура, жената на која они и прават услуга и чест што се со неа во врска.
Шта речи а не заплакати.....:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Господ ќе ве казни вас блудниците!

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
На сите точно сум кажала кој е (дали мене ми кажале точно не знам), ама не кога ме прашале (не ме прашале никогаш), туку кога јас сум осеќала потреба/желба, односно кога сум се чувствувала доволно безбедна и сум сакала да споделам таква информација со човекот. Има жени секакви надовор, како и мажи, само ме фасцинира како успевате да налетате на многу кхм кхм чудни примероци од жени. Има и за тоа некоја причина, оти баш такви ве привлекуваат ;)
Со оглед дека ништо лошо не гледам во своето минато, немам потреба да лажам, ама некој да земе да копа со цел да мери - навредливо е.

Ете младите момци нека извлечат поука, можат истата информација да ја добијат ако се паметни, а не ропаци што имале доволно секс да мислат дека порнхаб е реалност.

Абе седи раат, и пред 15 години имаше по некој чудак, ама сега само тие изгледа останале.
Мене контра прашање ми е - а колкава ти е платата? :D
Ако изиграваме традиција, да изиграваме до крај :coffee:
Да, си му кажала ти кога си сакала, а тоа било откако си се осигурала дека имаш работа со модерен човек и нема да бидеш нашутирана. Ако не си била сигурна ке си ќутела.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.748
Да, си му кажала ти кога си сакала, а тоа било откако си се осигурала дека имаш работа со модерен човек и нема да бидеш нашутирана. Ако не си била сигурна ке си ќутела.
Нормално, додека не се убедам дека е модерен човек немам што да споделувам со него ништо што сметам дека не треба да споделам. Кога ќе го проценам каков човек е, барем во некои основни рамки, можам да споделувам повеќе и повеќе. Ако се убедам дека “ќе ме нашутира“ ќе го “нашутирам“ прва пред да му кажам зошто.

Паметен човек. Замисли цел живот јанѕа да те јаде...

Господ ќе ве казни вас блудниците!
Еј едвај чекам, ексик најголем проблем на светот да му е на Господа мојот сексуален живот. Па сама ќе се пријавам за во пекол, аман нека изгорам :D

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
Никој не те прашал оти имал други намери со тебе па не му било ни битно. Шо ке те прашува кога после два дена нема да се секава ни како ти е името. И ете, алфа не те прашал пошто он е модерен и такви работи од 16ти век не го интересираат а ако случајно праша ти ке му одговориш дали си имала или не пошто си 100% искрена а од друга страна ке му кажеш дека си имала 5 абортуси и ке си заминеш оти ропакот се осмелил да ти постави такво прашање... односно не ми е јасно што ке му одговориш и дали смее да праша или не, нешто си конфузна на темава, и сакаш и неќеш да му кажеш, и искрена си ама не му кажуваш, ти денес изгледа и во тенџерето место сол имаш шекер ставено....

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.748
Никој не те прашал оти имал други намери со тебе па не му било ни битно. Шо ке те прашува кога после два дена нема да се секава ни како ти е името. И ете, алфа не те прашал пошто он е модерен и такви работи од 16ти век не го интересираат а ако случајно праша ти ке му одговориш дали си имала или не пошто си 100% искрена а од друга страна ке му кажеш дека си имала 5 абортуси и ке си заминеш оти ропакот се осмелил да ти постави такво прашање... односно не ми е јасно што ке му одговориш и дали смее да праша или не, нешто си конфузна на темава, и сакаш и неќеш да му кажеш, и искрена си ама не му кажуваш, ти денес изгледа и во тенџерето место сол имаш шекер ставено....
Па маж ѝ е море Лазе, веќе си го знае, амин си кажале на олтар, си веруваат, ваљда за свашта можат да зборат, не? Еве ти имаш жена, да те праша што било ДЕНЕС од твоето минато пред неа, кога веќе ти е жена значи, ќе криеш ли?

Не е исто да те праша некој во кој си сигурен, ова е независно маж или жена, или да те праша некој што едвај се познавате. Ти кога ја запозна жена ти сериозно вакви прашања ѝ поставуваше?

Kajgana Shop

На врв Bottom