- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Ај иди праи се паметен на друго место.
кога ја носи стално???2-3 утакмици ја носеше оваа година коа му пукна носот само.не глеаш ти доволно фудбал изглеа.:salut:znaes taa crnata so ja nosi stalno, coekot nikako da oprai ali on e najak mozi gol da dae ima koedincija za cel utakmica ako bide jas kako so rekov 2-1 za inter on ke bide strelecot u horokop a za inte pandev -1 gol,eto-1gol
gleam jas sea ke ja gleam da vidam dali ke igra so nea ,ali poso e italijanec znaes gay moze i da izleze so rozeva toa ke bide malku nastrano,ali oni se italijanci fraeri sakaat da im izgledaat frizurite ubavo kako na zenskiкога ја носи стално???2-3 утакмици ја носеше оваа година коа му пукна носот само.не глеаш ти доволно фудбал изглеа.:salut:
nemoj toa e gay mnogu sepak se italijanci ne gi predizvikuvajКе има ебење утре на Меаца,3 комада доста се јас мислам
Со Интер нема заебанција братче,ако сакат битка ке ја има со дебаклnemoj toa e gay mnogu sepak se italijanci ne gi predizvikuvaj
neznam inter kako ke igra zosto sledna utakmica e barcelonaСо Интер нема заебанција братче,ако сакат битка ке ја има со дебакл
дај бе не замарај со глупости ја отупе темава италијанци сме и шо сеа?Балотели нека ти го начука еднаш послатко да ти бидеnemoj toa e gay mnogu sepak se italijanci ne gi predizvikuvaj
ke docekas poraz toa te plasi znam se plasite od interдај бе не замарај со глупости ја отупе темава италијанци сме и шо сеа?Балотели нека ти го начука еднаш послатко да ти биде
да како првата утакмица што бевме во слична ситуација да не потсетувам си знаеш рез.ke docekas poraz toa te plasi znam se plasite od inter
:pos2: абе се плашиме еј гаќите ми се тресат, :tv:да како првата утакмица што бевме во слична ситуација да не потсетувам си знаеш рез.
samo da ne gi napolnite gakite:pos2: абе се плашиме еј гаќите ми се тресат, :tv: