TargeT
Сериозен СУМ
- Член од
- 13 јануари 2006
- Мислења
- 777
- Поени од реакции
- 6
Епа бра4ко нетот ме дуп4и, ми паѓа на секој 5 минутиvlatko напиша:Abe na kanalot kajgana od pred malku bea TargeT i neo-geo sega nema nikoj!
Епа бра4ко нетот ме дуп4и, ми паѓа на секој 5 минутиvlatko напиша:Abe na kanalot kajgana od pred malku bea TargeT i neo-geo sega nema nikoj!
Мрежа се бира, т.е. додава на копчето во средина или второто по ред. Додаваш мрежа user: TargeT pass: target436053 напиша:ja go staiv ova programcevo ama aber nemaod konektiranje
Neli se stiska toa power dugmeto i posle mi pusuva conecting,pa posle conected,pa loging in,pa sending probe i na kraj mi pisuva:nekoi od sondite koi bea pusteni za da ja ispitaat brzinata na tvojata konekcija ne bea primeni od serverot,ova e najcesto pricineto od "transient network",obidete se pak
A ustvari ne mi dava ni da biram nekoja mreza
Ako e toa kopce (megu conect i setings),mene ne mi go dava,takvo mi e zatemnetoTargeT напиша:Мрежа се бира, т.е. додава на копчето во средина или второто по ред. Додаваш мрежа user: TargeT pass: target
Ah...па требаше да има...зата што јас излегов...али нема везе пробај алтерантивнатаvlatko напиша:network si full!
Firewall-ot забранува...додај го во Firewall-otAcid напиша:Ајде сега бидете љубезни и конектирајте се на јузер maalo пас maalo.
Само конектирајте се тие што знаете да ми објасните зошто кога ќе стиснам Broswe не ми се отвара ништо кај Bushav, иако е он-лајн. Истото е и кај мене, јас сум он-лајн, имам работу у Shared Docs и пак не му дава ништо..
Нешто ко демек Doesn't exist.'
Помош?
Треба и портAcid напиша:И со Allow All на firewall-от пак нејќе бе, пробав тоа...
Ај стави се у мрежата.