Tetka biberce
Wild Child
- Член од
- 18 октомври 2007
- Мислења
- 78
- Поени од реакции
- 0
Еее болна тема...Да,имав и продолжи и во живо и траеше прилично долго,ама луѓето викаат многу арно не е на арно,а јас тоа го осетив на моја кожа.
sosema se soglasuvam so tebe zasto mi se imasluceno i mene vakva desavka i toa pazi ja ne i cinev a samata se nemase poglednato kako izgleda mi rece pa tuka izgledas pospano a pazi namerno ja stavam slikata kaj sum slikan posle treta smena i toa u13 casot a smena mi zavrsuva u 9 pa sea videte sami a i ja znamza nekolku takvi romansi no toa ti e kako da brkas bingo taka da .......................................:kesa: :kesa:I koga ke dojde momentot za taa sredba za vo 4 oci doaga do pregolemo razocaruvanje, oti vo glavata si sozdal svoj ideal koj ne se poklopuva so licnosta pred tebe :wink:
Sem prijatelstvo, internetot ne sozdava ljubov tuku zabluda:nesvest:
зошто да не? секако дека може, ни најмалку не сум скептик!
можно е ако личоста во глобала е срамежлива, повлечена, преку нет да успее повеќе да се отвори, и преку таа виртуелна реалност да стекне еден вид на блискост со друг поединец!
нет муабети, ово-оно, па тек на време можда и појава на симпатии, хемија.. запознавање во живо, кафенце :blabla:... и настаните сами по себе си течат :wink:
во секој случај, ако не романса, едно познанство, па некогаш и пријателство повеќе! а тоа никогаш не е одвишок:smir:
Која фантазма било тоа можам само да замислам... :wink:Јас со мојата љубов се запознав на времето преку mIRC...уште се сакаме.
Ај кажи нешто плус за антиромансаваА мене лично,ми се има десено анти-романса,и за тоа избегавам такви работи,па затоа и кажуам за други,пошто кај мене нема таков случај.
Му се погодило машкоkit-katce напиша:Ај кажи нешто плус за антиромансава
Ме интересира