Интернет романси

Tetka biberce

Wild Child
Член од
18 октомври 2007
Мислења
78
Поени од реакции
0
Еее болна тема...Да,имав и продолжи и во живо и траеше прилично долго,ама луѓето викаат многу арно не е на арно,а јас тоа го осетив на моја кожа.

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
I koga ke dojde momentot za taa sredba za vo 4 oci doaga do pregolemo razocaruvanje, oti vo glavata si sozdal svoj ideal koj ne se poklopuva so licnosta pred tebe :wink:
Sem prijatelstvo, internetot ne sozdava ljubov tuku zabluda:nesvest:
sosema se soglasuvam so tebe zasto mi se imasluceno i mene vakva desavka i toa pazi ja ne i cinev a samata se nemase poglednato kako izgleda mi rece pa tuka izgledas pospano a pazi namerno ja stavam slikata kaj sum slikan posle treta smena i toa u13 casot a smena mi zavrsuva u 9 pa sea videte sami a i ja znamza nekolku takvi romansi no toa ti e kako da brkas bingo taka da .......................................:kesa: :kesa:

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Ke se nadovrzam na edna druga tema.
Se zavisi od kriteriumot koj si si go postavil.
Luge, simnete se malku na zemja, poglednete se vo ogledalo i razmislete:
"Dali toj kriterium sto sum si go postavil - odgovara (ama vistinski i realno, znam deka sekoj za sebe si predstavuva gospod) na moeto JAS".
Ne mora da ispadne romansa, neka bide edno druzenje so kafe i sok. Sepak ke bidete pobogati za edno iskustvo i za eden prijatel poveke.

BrownEye

And so it is...
Член од
10 јули 2007
Мислења
158
Поени од реакции
0
зошто да не? секако дека може, ни најмалку не сум скептик!
можно е ако личоста во глобала е срамежлива, повлечена, преку нет да успее повеќе да се отвори, и преку таа виртуелна реалност да стекне еден вид на блискост со друг поединец!
нет муабети, ово-оно, па тек на време можда и појава на симпатии, хемија.. запознавање во живо, кафенце :blabla:... и настаните сами по себе си течат :wink:
во секој случај, ако не романса, едно познанство, па некогаш и пријателство повеќе! а тоа никогаш не е одвишок:smir:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Ако има искреност од двете страни, ОК, зашо да не? И да, битна ствар е и да се од ист град

Tetka biberce

Wild Child
Член од
18 октомври 2007
Мислења
78
Поени од реакции
0
Не верував до пред да ми се случи.И покрај тоа што не сум веќе заедно со дечкото слободно можам да кажам дека ми е една од најубавите работи што ми се случиле во животов :)

Член од
3 април 2008
Мислења
64
Поени од реакции
11
зошто да не? секако дека може, ни најмалку не сум скептик!
можно е ако личоста во глобала е срамежлива, повлечена, преку нет да успее повеќе да се отвори, и преку таа виртуелна реалност да стекне еден вид на блискост со друг поединец!
нет муабети, ово-оно, па тек на време можда и појава на симпатии, хемија.. запознавање во живо, кафенце :blabla:... и настаните сами по себе си течат :wink:
во секој случај, ако не романса, едно познанство, па некогаш и пријателство повеќе! а тоа никогаш не е одвишок:smir:

Toчно...Се согласувам со секој збор од твојава изјава, Brown Eye! :wink:
Ако е пишано, ке се деси нешто плус...а ако не, пријател + 1 никогаш не е на одмет...:back:
(само да не излезе на крај некој манјак:drk: ) :nesum:

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Се сложувам со горенаведеното.

Член од
27 март 2008
Мислења
14
Поени од реакции
0
daaaaaaaaaa veruvam posto mi se ima sluceno i odlicnoooooooooo bese:)))

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Пред некој ден,одкај братучед ми,на МСН,разговарав со девојче,шо е заљубено у некој од Чикаго...а немала никаков контакт со него.И пази шо вика:
-Ја не глеам на надворешен изглед,мене ми е битна внатрешноста.
-А слика ти пратил ли?
-Лелелеле,најубав е...
Е тоа ти е романса по нет.
Инаку,имам и другар,шо стварно му се случи такво нешто,со девојка од Лондон,навистина се заљубија еден во друг,мада шо него му е тешко да признае.Изостанува физички контакт,ама веруам дека и тоа ке биде за брзо време.
А мене лично,ми се има десено анти-романса,и за тоа избегавам такви работи,па затоа и кажуам за други,пошто кај мене нема таков случај.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Јас со мојата љубов се запознав на времето преку mIRC...уште се сакаме.

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Со дечкоми се знаевме ама само од видувања по град. Знам дека глупо звучи ама се запознавме онака убаво на хи5
одиме 5 месеци и супер ни е :):wub:

А мене лично,ми се има десено анти-романса,и за тоа избегавам такви работи,па затоа и кажуам за други,пошто кај мене нема таков случај.
Ај кажи нешто плус за антиромансава :)
Ме интересира :)

Z

ZeroStyle

Гостин
Сите ги интересира.
Иначе на темава,зошто да не:wink:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
kit-katce напиша:
Ај кажи нешто плус за антиромансава :)
Ме интересира :)
Му се погодило машко :toe:

И јас сум имал кратка 2-3 год :) интернет романса која не резултираше со брак.

Kajgana Shop

На врв Bottom