Интернет романси

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Ми се деси... македонка е ама не живее поише тука... и коа беше тука ја запознав и ми се засвиѓа ама имав женска со која ми беше убаво и нишо не праев... и после по нет ми кажа и сеа ја чекам да дое за некоја недела :back: можда и чита... ако ја отвори темава х) :smir: (ова за неа е :))

D

Delux

Гостин
Нетот е само начин за поврзување.
А битно беше да се поврземе со вистинскта личност нели? :)
Така да ... интеренет романса ... ахам. :)
Тебе ти купив прстен,оооооооо интерент романса
Се сеќаваш на мигот кога јас и ти се видовме за прв пат во живо,арно шо имаше на тротоарот канта за ѓубре,ми послужи да зе задржам цврсто ќе паднев на прагот

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Абе по толку дремење по форуми, месинџери, fun сајтови, не може а да не рашириш многу нови познанства. Од тие нови познанства, откако веќе ќе ти станат дел и од реалниот живот покрај виртуелниот, не може да не се погоди со некого да ви се спојат жичките и да завршите заедно. :)

Имам такви искуства, малку на број, форумски претежно.

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Ехеее колку само луѓе иам запознаено по нет шо сакам да ги видам некој ден вака да седнам на пиво со нив :) Не е за љубов ова (ама ете општо коа се спомна нет познанства) сеа ама ете еден штипјанец ристе многу сакам да го запознаам у живо онака зашо многу закон човек е :) Да спукаме една ЛАН кантер не да се жалам ја лаг имало :) Или он нема везе :)

Он топик:
Абе по толку дремење по форуми, месинџери, fun сајтови, не може а да не рашириш многу нови познанства. Од тие нови познанства, откако веќе ќе ти станат дел и од реалниот живот покрај виртуелниот, не може да не се погоди со некого да ви се спојат жичките и да завршите заедно. :)

Имам такви искуства, малку на број, форумски претежно.
Тие искуствата такви :) Биднало нешо или само имало привлечност? :pipi: многу сум љубопитен чудо едно :) леле па ми пројде 6 саат :/ а толку чекав 6 да дое :/ [/quote]

Edut

Член од
2 декември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
5
искрено и ја како тебе томи милион луѓе сакам да ги видам и да пијам пиво со нив ама никако да најдам време стварно се многу :vozbud:
иначе да не излегувам од темава до сега со две девојки сум се споил преку мсн и добро ми беше :toe::toe:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
Јас па само со една сум се споил преку мсн и уште ми се супер :smir: :smir: :smir: Добро еве и за тебе едно цвеќе :smir: гага се :smir: :smir::smir::smir::smir::smir:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Првиот контакт е небитно како ќе се оствари. Нели, постојат и агенции за запознавање, преку кои луѓето бираат карактеристики, па излегуваат на т.н. „слепи состаноци“. Преку Интернет, нема потреба за такви агенции - човек сам се снаоѓа.

Но сепак сметам дека не може да има целосна романса само преку Интернет и дека мора да има личен контакт меѓу двајцата партнери. Причината е многу проста: за целосна романса треба секс. А сајбер-секс, сепак, не е секс (мое тврдење - нема да го образложувам тука, зашто за тоа имаше посебна тема).

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Виртуелно запознавање!...и врска :)

Луѓево у последно време си фаќаат дечковци/женски на интернет!
Некако ко да изумре она запознавањето у реалноста. Како да умре пуштањето и шармирањето во живо. Некако полесно им е на луѓево да се шмекаат на МСН, Скајп, Фејсбук па дури и на форумов!...
Што мислите вие околу тоа?...Дали вие сте фатиле девојка на интернет и дали сте послободни на пишување отколку на зборување и пристап у живо!...Што е за вас пофраерско? Пример: Девојко...интересно ми изгледаш...сакам да испијам една пијачка со тебе ИЛИ Девојко ти ги видов фотките на профил...може МСН???...Мене второто ме нервира...иако не викам дека и јас го немам практикувано!...и мислам дека повеќе шмек има коа ќе запознаеш цура или тип у жива ситуација!...па ја забележиш насмевката па искрата у очите...а не вака се радуваш на смајлиња!...:)...Има врски кои успеале од интернет па дури и се земале. Ама има и некои на кого тоа е чист промашај. Дали сте имале вие вакви моменти и Што повеќе практикувате!...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Абе запознавање ај..се јаде. Али врска :повраќа:
Шо е таа врска ебате....врска со мониторот...со никот на мсн. Егзик.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
како се одвиваат интимните блискости преку компјутер?
Прва фаза - му се фрлаш на екранот и почвиш да го лижиш...

Втора фаза - го пикаш во отворот за цеде ром.

Третата фаза е премногу експлицитна за објаснување. :nesum:

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Прва фаза - му се фрлаш на екранот и почвиш да го лижиш...

Втора фаза - го пикаш во отворот за цеде ром.

Третата фаза е премногу експлицитна за објаснување. :nesum:
втората фаза не ми е јасна. што да пикнам. мамата, биди конкретен.ме заинтересира.

Kajgana Shop

На врв Bottom