Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
7 март 2017
Мислења
62
Поени од реакции
2
[QUOTE = "starac foco, post: 8501548, member: 93692"] Shame on you. How many m3u he sent to you, and you after that complain ... [/ QUOTE]
I did not complain why he did not send me, because in the first place it is not obligatory and 1 Question I have for you. Why is this forum open? Is it not for helping one another? Have a good time

Член од
25 септември 2018
Мислења
11
Поени од реакции
7
ovi decki sto skupljaju liste nalazim podpuno OK..jedna ili druga uvijek mogu da zakazu,pogotovo ako je server nestabilan,,Na drugu stranu se pitam zasto se mucite toliko oko tih IPTV listi kada imate sve nadohvat ruke..Dovoljno je da malo prostudirate VPN kojih na PLAYSTORE imate besplatno...Kada ste instalirali odredjeni,ponavljam jos jednom "ODREDJEINI" VPN,povezete ga sa aplikacijom koju koristite,ubacite IPTV listu i "OALA",mozete da gledate...Pojedini VPN zahtijevaju vas status gdje se nalazite i obicno je potrebno dodatni APP instalirati,ali i to je cas posla sto kazu na balkanu,,,Ja licno hakiram liste ali koristim i druge softvere,cisto iz dosade...Pozdrav forumasi..[DOUBLEPOST=1538068502][/DOUBLEPOST]
ovi decki sto skupljaju liste nalazim podpuno OK..jedna ili druga uvijek mogu da zakazu,pogotovo ako je server nestabilan,,Na drugu stranu se pitam zasto se mucite toliko oko tih IPTV listi kada imate sve nadohvat ruke..Dovoljno je da malo prostudirate VPN kojih na PLAYSTORE imate besplatno...Kada ste instalirali odredjeni,ponavljam jos jednom "ODREDJEINI" VPN,povezete ga sa aplikacijom koju koristite,ubacite IPTV listu i "OALA",mozete da gledate...Pojedini VPN zahtijevaju vas status gdje se nalazite i obicno je potrebno dodatni APP instalirati,ali i to je cas posla sto kazu na balkanu,,,Ja licno hakiram liste ali koristim i druge softvere,cisto iz dosade...Pozdrav forumasi..
Upadate;"Naravno da jedna ili druga lista nece mozda raditi,i to je vecinom do lokacije VPN koju ste izabrali...Medjutim postoji i jedna skuplja verzija da bi "odkocili"GEOBLOKING",a to je ako kupite NETGEAR (zaboravio sam koji je tacno) ruter koji je specifican i namjenjen vecinom za online igre a koji u stvari "GEOBLOKING" odklanja i povezujete se sa serverom drugih kontinenata...

Последно уредено:
Член од
22 октомври 2011
Мислења
14
Поени од реакции
3
This site can’t be reached
media-future.eu took too long to respond.

Search Google for media future eu get
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

kad hocu da skinem listu izlazi ovo, a lista e ok
kako se resiti ovoga

Член од
9 јуни 2016
Мислења
139
Поени од реакции
68
Stranica nijе pronađеna
Sеrvеr nе možе da pronađе stranicu koju stе tražili.

Provеritе da li:
- stе upisali ispravan URL.
- imatе odobrеnjе za pristup ovoj stranici.

Kod grеškе 404 (Not Found)

Член од
19 октомври 2016
Мислења
1.411
Поени од реакции
2.303
This site can’t be reached
media-future.eu took too long to respond.

Search Google for media future eu get
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

kad hocu da skinem listu izlazi ovo, a lista e ok
kako se resiti ovoga
Ako si toliko siguran da je user korektan koristi onu koju si ranije skinuo - nije ti valjda prvi put da je sad skidaš.

Член од
27 јануари 2015
Мислења
565
Поени од реакции
549
Последно уредено:
Член од
25 август 2016
Мислења
359
Поени од реакции
1.272
[QUOTE = "starac foco, post: 8501548, member: 93692"] Shame on you. How many m3u he sent to you, and you after that complain ... [/ QUOTE]
I did not complain why he did not send me, because in the first place it is not obligatory and 1 Question I have for you. Why is this forum open? Is it not for helping one another? Have a good time
Well, certainly not open to those like you who have every day a special wish and besides the fact that they always get lists.

Член од
8 октомври 2017
Мислења
318
Поени од реакции
1.707
ovi decki sto skupljaju liste nalazim podpuno OK..jedna ili druga uvijek mogu da zakazu,pogotovo ako je server nestabilan,,Na drugu stranu se pitam zasto se mucite toliko oko tih IPTV listi kada imate sve nadohvat ruke..Dovoljno je da malo prostudirate VPN kojih na PLAYSTORE imate besplatno...Kada ste instalirali odredjeni,ponavljam jos jednom "ODREDJEINI" VPN,povezete ga sa aplikacijom koju koristite,ubacite IPTV listu i "OALA",mozete da gledate...Pojedini VPN zahtijevaju vas status gdje se nalazite i obicno je potrebno dodatni APP instalirati,ali i to je cas posla sto kazu na balkanu,,,Ja licno hakiram liste ali koristim i druge softvere,cisto iz dosade...Pozdrav forumasi..[DOUBLEPOST=1538068502][/DOUBLEPOST]
Upadate;"Naravno da jedna ili druga lista nece mozda raditi,i to je vecinom do lokacije VPN koju ste izabrali...Medjutim postoji i jedna skuplja verzija da bi "odkocili"GEOBLOKING",a to je ako kupite NETGEAR (zaboravio sam koji je tacno) ruter koji je specifican i namjenjen vecinom za online igre a koji u stvari "GEOBLOKING" odklanja i povezujete se sa serverom drugih kontinenata...
Postovana kolegice "indi"!
Kao "detektiv"na ovom forumu,kako si me prozvala,moram te zamoliti za jedan odgovor.Iskren,podrazumijeva se!
-Da li je ispravno,gramaticki,da jedna dama kao sto si ti,kaze:"ZABORAVIO sam koji je tacno"?!
To mi je jako bitno,jer samo tako mogu naplatiti svoj zasluzeni honorar!

PS
Mozda me mozes pokusati "podmititi" nekim dobrim listama.Ja se lijepo odreknem honorara,uzivam uz TV.A ti i dalje mozes ostati "dama"!Posteno,priznaj!
Pozdrav!

Член од
19 октомври 2016
Мислења
1.411
Поени од реакции
2.303
Samo za jedno žensko na ovom forumu sam siguran da je žensko, ona naša Kraljevčanka-a psovala je ko tri muškarca:D

Kajgana Shop

На врв Bottom