Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
25 септември 2018
Мислења
11
Поени од реакции
7
http://190.2.142.13:25461/get.php?username=primera_android&password=1122334455&type=m3u_plus[DOUBLEPOST=1538084563][/DOUBLEPOST]Evo na koji nacin skidam cesto liste,,

Hack IPTV - clipzui.com[DOUBLEPOST=1538084808][/DOUBLEPOST]
Postovana kolegice "indi"!
Kao "detektiv"na ovom forumu,kako si me prozvala,moram te zamoliti za jedan odgovor.Iskren,podrazumijeva se!
-Da li je ispravno,gramaticki,da jedna dama kao sto si ti,kaze:"ZABORAVIO sam koji je tacno"?!
To mi je jako bitno,jer samo tako mogu naplatiti svoj zasluzeni honorar!

PS
Mozda me mozes pokusati "podmititi" nekim dobrim listama.Ja se lijepo odreknem honorara,uzivam uz TV.A ti i dalje mozes ostati "dama"!Posteno,priznaj!
Pozdrav!
OK,,,dobit ces jednu dobru listu,,,Ali pod jednim uslovom,da budes strpljiv posto cu morati da hakujem nesto dobro,,Ok,mogu ti odma sada ,iste sekunde naci,ali ne garantujem do kada ce trajati,nemam volje da ubacujem i gledam dokle je rok trajanja,,izaberi ,ili da sacekas par dana dobru listu ili odma da ti dam nesto ,sto nije bas bog zna sta,,Pozzz

Член од
8 октомври 2017
Мислења
318
Поени од реакции
1.707
http://190.2.142.13:25461/get.php?username=primera_android&password=1122334455&type=m3u_plus[DOUBLEPOST=1538084563][/DOUBLEPOST]Evo na koji nacin skidam cesto liste,,

Hack IPTV - clipzui.com[DOUBLEPOST=1538084808][/DOUBLEPOST]
OK,,,dobit ces jednu dobru listu,,,Ali pod jednim uslovom,da budes strpljiv posto cu morati da hakujem nesto dobro,,Ok,mogu ti odma sada ,iste sekunde naci,ali ne garantujem do kada ce trajati,nemam volje da ubacujem i gledam dokle je rok trajanja,,izaberi ,ili da sacekas par dana dobru listu ili odma da ti dam nesto ,sto nije bas bog zna sta,,Pozzz
Uhh!Ne sjecam se kad mi je jedna "dama" obecala "nesto dobro"!Pa cu cekati,i cekati,i cekati....i nadati se!;)

Член од
16 февруари 2016
Мислења
413
Поени од реакции
1.191
ovi decki sto skupljaju liste nalazim podpuno OK..jedna ili druga uvijek mogu da zakazu,pogotovo ako je server nestabilan,,Na drugu stranu se pitam zasto se mucite toliko oko tih IPTV listi kada imate sve nadohvat ruke..Dovoljno je da malo prostudirate VPN kojih na PLAYSTORE imate besplatno...Kada ste instalirali odredjeni,ponavljam jos jednom "ODREDJEINI" VPN,povezete ga sa aplikacijom koju koristite,ubacite IPTV listu i "OALA",mozete da gledate...Pojedini VPN zahtijevaju vas status gdje se nalazite i obicno je potrebno dodatni APP instalirati,ali i to je cas posla sto kazu na balkanu,,,Ja licno hakiram liste ali koristim i druge softvere,cisto iz dosade...Pozdrav forumasi..[DOUBLEPOST=1538068502][/DOUBLEPOST]
Upadate;"Naravno da jedna ili druga lista nece mozda raditi,i to je vecinom do lokacije VPN koju ste izabrali...Medjutim postoji i jedna skuplja verzija da bi "odkocili"GEOBLOKING",a to je ako kupite NETGEAR (zaboravio sam koji je tacno) ruter koji je specifican i namjenjen vecinom za online igre a koji u stvari "GEOBLOKING" odklanja i povezujete se sa serverom drugih kontinenata...
http://tvipbr.net:8080/get.php?username=indi&password=indi&type=m3

Член од
5 декември 2017
Мислења
492
Поени од реакции
344
Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom