Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
26 мај 2018
Мислења
208
Поени од реакции
162
Постојат милион сервери така да нема потреба толку да се плашат...а hd пишува и на оние со 720х 560 :D
(Кај нив е се легално, немој така;) )
Поздрав
Samo kaj toj od Bitka site exyu se u HD a inaku sportskite bile u UHD ili 4K,mozes da zamislis,moze coveok ne videl u zivot HD kanal pa i so 720x560 mu se cinat kako hd :tapp::pos:

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Koji ste vi likovi provaljujete i gledate nesto sto niste platili niti je vase i onda se jos bunite sto vas blokiraju i prijetite s objavljivanjem, prestrasno.
A sta ti su platili koji prodaju hahaah,pa mogu im ja svaki dan unistit po tucet usera pa da vidimo ko je na dobitku

dreambox520

Find Girls from your city for night
Член од
20 ноември 2017
Мислења
391
Поени од реакции
218
i mene poceo danijel opasno blokirati, danas se cijelii dan mislim da pocnem i njegove objevljivati. ide mi to ma zivce. ali nasao sam riješenje, samo još da probam nešto. pa cu ti na skajp sutra reci kako zdrava ide bez da blokira. jbt svjedno gledamo i imamo vam cijele panele a vi blok blok... koda izazivate.
pozzz
ajdeee... pocnaa pe.....e od zezalica da se javuvaat :) hahaha

Последно уредено:
Член од
29 февруари 2016
Мислења
569
Поени од реакции
641
Кој курац ви е: на милион сервери стално се закачете на некој и го дрвите. Ако не бива битка или здрава глејте нешто друго. Кој тука нема барем 10 стабилни листи?

dreambox520

Find Girls from your city for night
Член од
20 ноември 2017
Мислења
391
Поени од реакции
218
ajdeee... pocnaa pe.....e od zezalic da se javuvat :) hahaha
gledate kolku nisko pagaat ...im blokira saso ip adresa i gotovo :) do vcera mu go p...sija ajde sega ke go objavime! bog da cuva i brani. e tie se zezalica daj im prst oni cela raka (e sega na mene da dojadat da mi go is...at )

Kajgana Shop

На врв Bottom