Pa kako be bratko 2 Pa tri sam objavio prvi dan i te dve toj su 5 a ti ne te razumem sto si ljut s tebe nista nesam lose imao da neste vi troica jedna osoba a i nije bitno dosta je bilo opet se vracam na pre samo citam postoveTrt milojko te dve liste si nasao u drimboksove nemas druge prazan si ko supalj zub.
Послато са A5 уз помоћ Тапатока
Ne rekao sam devet delim na pm sto sam i uradio a vi ili ti ste brze bolje ugasili vecinu njih.Pa ljudi na forumu neka vide ko je ko a to objavi Liste to prica za malu decu ja da objavim a ti u Sekundi da ugasis i nisi odgovorio sto si ljut na mene kad stobom nista nisam imao,a i ne moras ne javljam se viseCim nesto obecas treba da ispunis, ako si rekao sve ces da objavis onda objavi ljudi cekaju te liste.
jel se ti praviš lud ili misliš da smo mi ludi.? pa svaka objavljena lista ce stati u roku par minuta. ako pricamo o bitki ili nekom domacem serveru ciji su vlasnici clanovi ovog foruma. ne razumijem zasto zeliš da on objavi javno i da gazda ugasi? pa jel tebi nije u interesu da ljudi dobiju na pm i da gledaju? sta je tebi draze da se upropasti?Sve objavljeni liste ja ih gasim na daljinsko, abe ne deka se falu ama gasu gi.
je li imas neku listu sa Cosmote tv GR da ne prekida? ova lista prekida.Hvala unapred.
E Pa nisam ispunio tvoju zelju da upropastim Liste neka gledaju ljudi malo gratisDraze mi da se upropasti oduvek tako.
joj miško i ja sam jedna plavuša lp i txLjudi ne pisite vise na pm gotovo je zadnju bitku je dobila plavusa i to je to
eh ode i vlagor .kvragu pa 4 mjeseca to gledam na tabletu bez brige i eto ode..bas bezveze ,,ima li netko drugi user da posalje a da nije javanhttp://strimer08.vlagor-iptv.com:80/playlist?type=m3u&deviceMac=00:1a:79:70:14:27&uid=1355
je li imas neku listu sa Cosmote tv GR da ne prekida? ova lista prekida.Hvala unapred.