Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
6 јуни 2016
Мислења
118
Поени од реакции
46
Ajde cekamo sve ali jednu po jednu.

Послато са A5 уз помоћ Тапатока
nema vise nista da ima on bi objavio sve od te bitka ie brata i media i ovi negativaca (pozitva ) glume dobrotu neku ljudskost otovrili svoj iptv ok ne su i dali nama da malo pokvarimo oci i tu istu listu iskljucili ---vole pare

K

kiki70

Гостин
Код:
http://x-bosna.no-ip.biz:80/live?channelId=1&deviceMac=00:1a:79:40:07:4f&uid=394

Член од
24 ноември 2007
Мислења
195
Поени од реакции
134
Ima li nekoja lista na ex-yu, filmski i sportski kanali m3u ili m3u8 format za Perfect player? Koja ke raboti podolgo vreme a ne samo 2-3 dena (test listi)?

Член од
27 февруари 2017
Мислења
645
Поени од реакции
894
Ma ova je bolja:

http://365tv.info:999/get.php?username=Hrvatska u polufinalu&password=najbolji smo&type=m3u&output=m3u8
Slažem se,svaka cast Hrvatskim fudbalerima na prolazu u polufinale,zasluzili su to svojim igrama,i nadam se da ce biti u finalu,slike nisu bile namenjene za nikakav nacionalizam,mozda je tako izgledalo,samo sam hteo pokazati kako se moze gledati iz pravca jednog i drugog tima,ako sam time nekoga uvredio ja se javno izvinjavam...

Член од
23 април 2017
Мислења
24
Поени од реакции
18
Slažem se,svaka cast Hrvatskim fudbalerima na prolazu u polufinale,zasluzili su to svojim igrama,i nadam se da ce biti u finalu,slike nisu bile namenjene za nikakav nacionalizam,mozda je tako izgledalo,samo sam hteo pokazati kako se moze gledati iz pravca jednog i drugog tima,ako sam time nekoga uvredio ja se javno izvinjavam...
bravo Milose ljudino :)

Член од
8 април 2017
Мислења
1.894
Поени од реакции
3.143
nema vise nista da ima on bi objavio sve od te bitka ie brata i media i ovi negativaca (pozitva ) glume dobrotu neku ljudskost otovrili svoj iptv ok ne su i dali nama da malo pokvarimo oci i tu istu listu iskljucili ---vole pare
pa nije budala da objavi. on objavi gazda promjeni i šta.? ovako mi gledamo. a to dali ces ti vjerovati ili ne.... kog zaboli. haha

samo ja ih imam 200 a di je moja ekipa, moja braca, drugovi..... a ti vjeruj ili ne. to me uopće nije briga. ti si ljubomoran sto nemas drugove, prijatelje, bracu kao ja. pozdrav svim dobrim ljudima.
i da....
naprijed Hrvatska do finala

Член од
10 октомври 2017
Мислења
380
Поени од реакции
746
Ma nemam vise hahaha samo sam te 3 imao a ovaj bobanko prvo provocira da objavim Pa kad objavim opet mu nesto fali i na kraju ispadne zajedno su u biznis i samo da vide Koje Liste useri su u pitanju da bi promenili U/P znas kad ce Gi objavim kad na vrbu rodi grozdje zimi tebe duso hahaha sreca tvoja nisam pri kompu inace bi jos desetoro gledalo tvoje liste besplatno i to samo danas a plus prekosutra[DOUBLEPOST=1531045036][/DOUBLEPOST]Evo ovako cemo ko Hoce da mu dam bitku na pm neka potrazi javno na forumu,ne na pm i ako je dobije da potvrdi da je dobio bitku evo danas castim 9 bitke 10.je vec rezervisana od juce.Znaci ko prati neka izbroji do 9 pozz i cestitke Hrvatskoj na neverovatnom uspehu

Последно уредено:
Член од
26 мај 2018
Мислења
208
Поени од реакции
162
Ma nemam vise hahaha samo sam te 3 imao a ovaj bobanko prvo provocira da objavim Pa kad objavim opet mu nesto fali i na kraju ispadne zajedno su u biznis i samo da vide Koje Liste useri su u pitanju da bi promenili U/P znas kad ce Gi objavim kad na vrbu rodi grozdje zimi tebe duso hahaha sreca tvoja nisam pri kompu inace bi jos desetoro gledalo tvoje liste besplatno i to samo danas a plus prekosutra[DOUBLEPOST=1531045036][/DOUBLEPOST]Evo ovako cemo ko Hoce da mu dam bitku na pm neka potrazi javno na forumu,ne na pm i ako je dobije da potvrdi da je dobio bitku evo danas castim 9 bitke 10.je vec rezervisana od juce.Znaci ko prati neka izbroji do 9 pozz i cestitke Hrvatskoj na neverovatnom uspehu
Hhehehe drugar se gleda od avijon deka se zaedno u biznis ,po karekterot se isti ,taman si se nasle.

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Sta negativci pa nek ljudi prodaju ako su sposobni da zaobicu zakon sta nas briga neznam di je problem u tome.Da nema njih nebi bilo ni ove teme tako da nemojte se uzrujavati pa ima milijon listi odlicnih u svakom trenutko da rade.Evo zadnju Sotinu domacu sta postavio ja skinuo cio server znaci idemo dalje ko Hrvatska na svijetskom prevenstvu u Rusiji.Sretno sa prodajom i sretno vatreni:angel:[DOUBLEPOST=1531047230][/DOUBLEPOST]
Koja je to njegova da mu ja skinem ima da mu samo dugmici ostanu hahah a vatreni do finala:):angel:

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Nesto strasno pada prodaja ovom gazdi bitka bas gledam sad uzas
mozda zbog malih titlova u videoteci jer zadnje vrijeme mu nista ne vrede nek se ugleda na king box-club kako moraju titlovi izgledat
makar ni media koja nema niti prevod ni dva brata koji niti nema videoteku nekoliko filmova, ni zdrava nisu bas vrhunski sta se tice videoteka titlova da se ne zavaravamo, a ostale domace da ne nabrajam katastrofa ,art je najgori definitivno

Kajgana Shop

На врв Bottom