W
who i am
Гостин
Hvala WHO I AM...![]()

Hvala WHO I AM...![]()
e jbi ga ti bas malo trazisPozdrav pitanje ako bi moglo objašnjenje kako se dolazi do user i pass za stalkere ,kako se skenira i kako se ulazi u panel hvala unapred.Molim na Pm pozdrav
Ja sam jako skroman hehee jbi ga ti bas malo trazis
Drug i ja to trazim vec dugo dugo sto znaci dugo dugo vremena pa nistaPozdrav pitanje ako bi moglo objašnjenje kako se dolazi do user i pass za stalkere ,kako se skenira i kako se ulazi u panel hvala unapred.Molim na Pm pozdrav
JednostavnoPozdrav pitanje ako bi moglo objašnjenje kako se dolazi do user i pass za stalkere ,kako se skenira i kako se ulazi u panel hvala unapred.Molim na Pm pozdrav
Nadam se da će biti objašnjenja drug[DOUBLEPOST=1488653897][/DOUBLEPOST]Drug i ja to trazim vec dugo dugo sto znaci dugo dugo vremena pa nista
Ali opet neznam mozda ti neko objasni na pm mozda imas srece
Hvala na pomoći drugJednostavnouser i password upises tamo gdje im je mjesto haha i eto ga
, a skeniras ko i sve ostalo sto se skenira !!!
znaci sreca moja sto imam ''štampač'' ini-a....E ovako liste mozete sami da trazite moje misljenje po pitanju skenera :
1. Sentry MBA super skener... ukoliko dodjete do cfg.ini mozete skoro sve moguce da skenirate ,
2. Xenu takodje alat koji uz malo domisljatosti moze puno toga da pronadje,
3.Losmij Skener nista komplikovano a vrlo domisljato takodje skener za svakodnevnu upotrebu,
4.IPTV Playlist Checker bySalezli prije 2-3 god. bio bi super ali sad je prekasno ï
5.Playlist scanner & checker D3n1s nista narocito da bi bio konkurencija prethodno navedenim alatima takodje kasno iziso na trziste sa onim sto ima u ponudi ...
Pozz sad se odlucite !!!
I potrudite se sami ...
Zanci to su skeneri koji su besplatni a koji mogu da pronadju dosta toga da mozete da budete samostalni ..
Vjerujte da sa prva 3 skenera sam popunio dosta ordnera u mom PC-u
Posto dolaze neki novi klinci a svijet ostaje na mladjima pusti taj stampac by azimut da netrazim po pc-u jer on ide samo na /client_area/ ali postoji servera koje je bolje skenirat na m3u !!!znaci sreca moja sto imam ''štampač'' ini-a....![]()