Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
3 март 2017
Мислења
213
Поени од реакции
443
Pozdrav za sve na forumu, pratio sam kao gost e sad super mogu se i prijaviti pozdrav adminima koji su to omogucili. Nisam neki znalac ali sam pokupio neke liste odavle ali brzo produ ili sjeckaju do ludila pa bi zamolio bilo koga ako mi moze poslati koju stabilnu listu barem za ovaj vikend inace sam student i nema se bas para a ni moji roditelji nisu u politici pa ako bi mogao izicati koju stabilniju listu Pozdracv za sve i Hvala unapred onome koji mi posalje nejku exyu listu.

Член од
19 декември 2008
Мислења
2.111
Поени од реакции
2.274
Pozdrav za sve na forumu, pratio sam kao gost e sad super mogu se i prijaviti pozdrav adminima koji su to omogucili. Nisam neki znalac ali sam pokupio neke liste odavle ali brzo produ ili sjeckaju do ludila pa bi zamolio bilo koga ako mi moze poslati koju stabilnu listu barem za ovaj vikend inace sam student i nema se bas para a ni moji roditelji nisu u politici pa ako bi mogao izicati koju stabilniju listu Pozdracv za sve i Hvala unapred onome koji mi posalje nejku exyu listu.
барем да беше 2 пост ккао другите,))
овај уште на прв пост листа))
ама малку и на сожалување ја врти работата))

Член од
10 јули 2010
Мислења
2.915
Поени од реакции
4.025
Ima li neko Arene BiH? ... sve arene ;)

Pozdrav

Член од
3 март 2017
Мислења
213
Поени од реакции
443
барем да беше 2 пост ккао другите,))
овај уште на прв пост листа))
ама малку и на сожалување ја врти работата))
Ovo sam uspio ovako prevesti ali i dalje mi nije jasan smisao ?
"bila barem 2 post, komunalna drugi))
njegovo djelovanje na prvi nakon popisa))
ali neke simpatije i pretvara rad))"

Член од
27 февруари 2017
Мислења
395
Поени од реакции
286
imam hrvatske i srpske ,trazim arenu bih[DOUBLEPOST=1488579372][/DOUBLEPOST]sota znam da imaš , reci mi kako teb zdravje jel se sto promenilo nabolje

Член од
27 февруари 2017
Мислења
395
Поени од реакции
286
pošto imaš super nick ,kao djeca sto smo gledali taj crtič , dat ču i teb jednu listu i onda kraj za danas , salji mi na pm email ili nick od skaypa da ti saljem listu

Kajgana Shop

На врв Bottom