ziko tara
fantom
- Член од
- 28 септември 2016
- Мислења
- 510
- Поени од реакции
- 819
puno trazis pusti na pmdve liste saljem dvojici koji se javi , neka u pm puste svoj email da jim saljem ili nickname skaypa
moze nestat struje
puno trazis pusti na pmdve liste saljem dvojici koji se javi , neka u pm puste svoj email da jim saljem ili nickname skaypa
i mjenicu trazi heheehhepuno trazis pusti na pm
moze nestat struje
ajde juro gde ostade ta lista ,jel jos putuje ?ima li ko arenu 5 bih da mi salje
барем да беше 2 пост ккао другите,))Pozdrav za sve na forumu, pratio sam kao gost e sad super mogu se i prijaviti pozdrav adminima koji su to omogucili. Nisam neki znalac ali sam pokupio neke liste odavle ali brzo produ ili sjeckaju do ludila pa bi zamolio bilo koga ako mi moze poslati koju stabilnu listu barem za ovaj vikend inace sam student i nema se bas para a ni moji roditelji nisu u politici pa ako bi mogao izicati koju stabilniju listu Pozdracv za sve i Hvala unapred onome koji mi posalje nejku exyu listu.
koje su to liste sto nemaju arenearenu bih još nisam dobio a liste obečane več podeljene
Ovo sam uspio ovako prevesti ali i dalje mi nije jasan smisao ?барем да беше 2 пост ккао другите,))
овај уште на прв пост листа))
ама малку и на сожалување ја врти работата))
Moze meni hrvatske i srpske a arenu nastavi traziti Ok ako moze.imam hrvatske i srpske ,trazim arenu bih[DOUBLEPOST=1488579372][/DOUBLEPOST]sota znam da imaš , reci mi kako teb zdravje jel se sto promenilo nabolje