Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

B

bigpensioner

Гостин
Pazite se virusa kad budete trazili scannere. Ja sam googlao pa svasta ima. Treba i srece imati da se nadje iptv koji dugo i dobro radi.

Член од
20 февруари 2015
Мислења
91
Поени од реакции
82
zamolio bih moderatore da ovog clana DSUKI upozore da ne vredja Srbe i ne naziva ih trofaznima

Член од
10 јули 2010
Мислења
2.915
Поени од реакции
4.025
Sad malo da prijavljujemo postove pa nek mi neko kaze da je neko sa SF-a prvi zapoceo... zapocel @international i @dsuki1966 kao i uvijek svaki Dan ista prica osim prozivanja i omalovazavanja clanova SF-a i samog SF foruma tako i mene Sota pa Sota .....

Pozdrav

Член од
13 јануари 2016
Мислења
170
Поени од реакции
323
Skärmklippe.JPG
Evo da odgovorim mada sve imate ovde samo treba citati i dolazi se do UDP liste koje mnogo duze traju nego ove ts,m3u liste
Ovo je najobicniji skener mada ih ima dosta na netu..ne kosta nista al kosta vreme i trud pa sad ...
na Vama je kako cete al najlakse je zna se kako..... tu je drug @Lainternacional

Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
zamolio bih moderatore da ovog clana DSUKI upozore da ne vredja Srbe i ne naziva ih trofaznima
Pardon drug mislio sam na skenere da su prikopcani na trofaznu struju sa uzemljenjem nemoj preokretati rijeci u svoju ju korist malo procitaj prije pa razmisli.Tvoja izjava mi uopste nije pala na pamet
pa te molim da mi se javno izvines pred svima za tvoju netocnu izjavu zahvaljujem

Kajgana Shop

На врв Bottom