B
bigpensioner
Гостин
Pazite se virusa kad budete trazili scannere. Ja sam googlao pa svasta ima. Treba i srece imati da se nadje iptv koji dugo i dobro radi.
covjek ne spominje srbe nego skenere sa srbian foruma neznam odakle ti da je nazivao srbe da su trofazni svasta ovde ima ljudi I ne citaju sta se pise a komentarisuzamolio bih moderatore da ovog clana DSUKI upozore da ne vredja Srbe i ne naziva ih trofaznima
neprdi hahahaObjavit ce te VI mud*o marjanovo javno.... ajde polako ja cekam da vidim.sta imate od lista sem kafica i njemu slicnim listama ...
Pozdrav
hahahahaha ova ti je dobrazamolio bih moderatore da ovog clana DSUKI upozore da ne vredja Srbe i ne naziva ih trofaznima
So mk prevod??dobar film na sinestar premiere 1![]()
Evo da odgovorim mada sve imate ovde samo treba citati i dolazi se do UDP liste koje mnogo duze traju nego ove ts,m3u listekoje skenere
Pardon drug mislio sam na skenere da su prikopcani na trofaznu struju sa uzemljenjem nemoj preokretati rijeci u svoju ju korist malo procitaj prije pa razmisli.Tvoja izjava mi uopste nije pala na pametzamolio bih moderatore da ovog clana DSUKI upozore da ne vredja Srbe i ne naziva ih trofaznima
Moze ...slazem se ...Momci, skenere u ruke, tu su HTTP Proxy Scanner (il TCP IP) i WotWeb i nista vise.![]()
najbolji scaneri dalekoMoze ...slazem se ...
Ma imas ti i bolje al ne mozemo svi biti Internacionalnajbolji scaneri daleko