Citam malo na zabranjenom forumu veli jedan dali smo vam skenere ucite pravite combu i mi smo.
Sad vidite ovu sad cu vam ja objasnuti neke stvari uzmimo mlade koke nesu jaja super svaki dan dode kad vise ne nesu tako jako i naravno prodaju koke i mi ih popapamo u juhici.Isti slucaj je sa skenerima sad kad se nade na kapaljku listi i kad ti isti vele mi vise tako ne skeniramo, ali zasto se nebi narod patio i skenirao.
Jeste nesto ce se i naci ali to isto ce naci i drugi na stotine i naravno stucat ce nece radit.Sad kao oni dobrotvorci podijelili skenere sto nisu to uradili prije godinu dana kada se po tisucu listi moglo izvuci na dan.
Veli drugi ti strucnjak mali mis ako znate nacin za ulaze u panele podijelite sa nama ocemo malo sutra.
Ali taj strucnjak nezna sta se dogada tamo unutra jer nema pristup ali zna pametovati da skenirate.
Maste veli on ajde da vidi panel iznutra bas me zanima kako bi on to sa mastom napravio.
I nazadnje pokazali nam kako se usisavaju stalkeri 450 vele sta nije svih 450 objavio da ja provjerim koliki mu rade.Provjerio sam ove sta je stavio izvadio sam liste jadno neka ruska neki test i neka bezveze ostalo prazno napusteno mogu mu i poslati to postom.
Se razbira deka ne e taka, samo nikoj ne saka da odgovori za da ne se zapocne so raspravija.
Ajde pokazi barem eden tvoj korisen post ovde na kajgana osven vakvi so koi pocnuvas so provokacii.
Se razbira deka toa se prazni stalkeri, bezveza, jadni listi, test i normalno nisto ne cini.
Idi be tamu skrij se nekade i ne provociraj bez nekoj da te spomene, tebe ti e toa celta i za toa si dojden ovde. Tamu nekade spored tebe se mali misevi, a ti si kralski car. Nema greska

.
Edna od tie 450

.