Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
Pa evo ja sam od samog pocetka znao da ima nacin da se ulazi u te panele ali kad nekoga pitas kako se to radi samo kazu uff to je strasno tesko
Pa evo ako neko ima voljan neka mi objasni
Znamo samo kritikovat jedni druge a od toga nista korisno
Vidi koliko je poznatu niko nije vidio boga.:angel:
Znas kako se kaze blago onome koji ne vidi a vjeruje;)
:oeoeoe:

Член од
7 јуни 2016
Мислења
216
Поени од реакции
191
ljudi koji znaju nesto vise uvjeki imaju adekvatan odgovor za ove sto manje ili nikako ne znaju

Член од
7 јуни 2016
Мислења
216
Поени од реакции
191
Член од
28 февруари 2017
Мислења
93
Поени од реакции
62
ja sam od skoro na ovom forumu ali sam ga prelistao na brzinu i mislim da ako neko se pomalo trudi i cita izmedju redova, a nista nije komplikovano nema razlog da trazi od nekoga listu moze vrlo lako sam da je nadje i da mu potraje....

Член од
9 септември 2016
Мислења
1.119
Поени од реакции
4.296
ulaz u panel
ljudi koji znaju nesto vise uvjeki imaju adekvatan odgovor za ove sto manje ili nikako ne znaju
isklreno ako nije ful iptv i ako je x panel sa dobrom lozinkom i adminom ,skoro je nemoguce uci , jedino sa network scriptma koje vuku citav server ,ali tad dolazis u sukob ne sa vlasnikom panela ,nego provajderom , za taj panel ,a to vec vise nije u pitanju zajebancija i liste ,ide pod teski kriminal

Последно уредено:
Член од
9 септември 2016
Мислења
1.119
Поени од реакции
4.296
ja sam od skoro na ovom forumu ali sam ga prelistao na brzinu i mislim da ako neko se pomalo trudi i cita izmedju redova, a nista nije komplikovano nema razlog da trazi od nekoga listu moze vrlo lako sam da je nadje i da mu potraje....
upravu si ali problem je u tome sto nekom nije dovoljna jedna lista ,ili 100 ii 200 hoce sve ,juce se javi lik ovdje na forumu pita moze yu lista,rekoh napisi koju ces on napise nije vazno samo nek je ex yu
takvi zaista trebaju listu ,i takvima liste rade po nekoliko mjeseci

saskon

Член од
22 август 2008
Мислења
2.231
Поени од реакции
5.465
Citam malo na zabranjenom forumu veli jedan dali smo vam skenere ucite pravite combu i mi smo.
Sad vidite ovu sad cu vam ja objasnuti neke stvari uzmimo mlade koke nesu jaja super svaki dan dode kad vise ne nesu tako jako i naravno prodaju koke i mi ih popapamo u juhici.Isti slucaj je sa skenerima sad kad se nade na kapaljku listi i kad ti isti vele mi vise tako ne skeniramo, ali zasto se nebi narod patio i skenirao.
Jeste nesto ce se i naci ali to isto ce naci i drugi na stotine i naravno stucat ce nece radit.Sad kao oni dobrotvorci podijelili skenere sto nisu to uradili prije godinu dana kada se po tisucu listi moglo izvuci na dan.
Veli drugi ti strucnjak mali mis ako znate nacin za ulaze u panele podijelite sa nama ocemo malo sutra.
Ali taj strucnjak nezna sta se dogada tamo unutra jer nema pristup ali zna pametovati da skenirate.
Maste veli on ajde da vidi panel iznutra bas me zanima kako bi on to sa mastom napravio.
I nazadnje pokazali nam kako se usisavaju stalkeri 450 vele sta nije svih 450 objavio da ja provjerim koliki mu rade.Provjerio sam ove sta je stavio izvadio sam liste jadno neka ruska neki test i neka bezveze ostalo prazno napusteno mogu mu i poslati to postom.
Se razbira deka ne e taka, samo nikoj ne saka da odgovori za da ne se zapocne so raspravija.

Ajde pokazi barem eden tvoj korisen post ovde na kajgana osven vakvi so koi pocnuvas so provokacii.

Se razbira deka toa se prazni stalkeri, bezveza, jadni listi, test i normalno nisto ne cini.
Idi be tamu skrij se nekade i ne provociraj bez nekoj da te spomene, tebe ti e toa celta i za toa si dojden ovde. Tamu nekade spored tebe se mali misevi, a ti si kralski car. Nema greska :).
Edna od tie 450 :).
ex2.png

Kajgana Shop

На врв Bottom