Ako avast ne dava ti iskluci go ,simni go wotweb instaliraj go pa posle pak ukluci go avastGde mogu naci Wotweb probao na oficijelnoj i jos nekim stranicama ne da Google pa preko jedne upload stranice neda avast i tako ukrug...
Ako avast ne dava ti iskluci go ,simni go wotweb instaliraj go pa posle pak ukluci go avastGde mogu naci Wotweb probao na oficijelnoj i jos nekim stranicama ne da Google pa preko jedne upload stranice neda avast i tako ukrug...
IN TVpoz!
IN tv,i bil uste eden muzicki kanal od MKD neznam koj bese?
ako ima nekoj da dade castam blagadaram!
Gde mogu naci Wotweb probao na oficijelnoj i jos nekim stranicama ne da Google pa preko jedne upload stranice neda avast i tako ukrug...
Znam da je lista koju sam dobio od Internationala "unikatna" i da ju nema nitko drugi. Ja ju sigurno neću nikome dati niti dijelit. Vjerojatno je bio problem do servera kao što si rekao jer je više ljudi htjelo gledati utakmicu pa opteretili. Sada je opet u redu.nema sanse da ju drugi imaju do servera je prije jer znam da te nema sto posto niko koje dijeli
poz...![]()
Gde mogu naci Wotweb probao na oficijelnoj i jos nekim stranicama ne da Google pa preko jedne upload stranice neda avast i tako ukrug...
i kad pokusa da pokrene wotweb , moze ga pojede avast, avast je glupost, u prvom skeniranju ocistit ce sve krek i key generatore, sjebat ce ace player i plagine p2p u addonima, onesposobit ce ga do deinstalacijeAko avast ne dava ti iskluci go ,simni go wotweb instaliraj go pa posle pak ukluci go avast
Kako мислиш 10 и не ти треба ништо па што користиш.мислиш виндовс 10 или што 10.Си инсталираш 10-ка и не ти треба ниту авира, ниту есет
и немаш проблеми
.
Токму, така,.... си има таа во себе се што и требаKako мислиш 10 и не ти треба ништо па што користиш.мислиш виндовс 10 или што 10.
hvalaimas pm[DOUBLEPOST=1482007337][/DOUBLEPOST]
imas pm