Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
3 јануари 2015
Мислења
59
Поени од реакции
22
poz!
IN tv,i bil uste eden muzicki kanal od MKD neznam koj bese?
ako ima nekoj da dade castam blagadaram!

Член од
16 февруари 2016
Мислења
480
Поени од реакции
1.067
Последно уредено:
Член од
3 јуни 2016
Мислења
16
Поени од реакции
9
nema sanse da ju drugi imaju do servera je prije jer znam da te nema sto posto niko koje dijeli
poz...;)
Znam da je lista koju sam dobio od Internationala "unikatna" i da ju nema nitko drugi. Ja ju sigurno neću nikome dati niti dijelit. Vjerojatno je bio problem do servera kao što si rekao jer je više ljudi htjelo gledati utakmicu pa opteretili. Sada je opet u redu.
Hvala svima koji nam pomažete.

Член од
7 јуни 2016
Мислења
158
Поени од реакции
147
Gde mogu naci Wotweb probao na oficijelnoj i jos nekim stranicama ne da Google pa preko jedne upload stranice neda avast i tako ukrug...
Ako avast ne dava ti iskluci go ,simni go wotweb instaliraj go pa posle pak ukluci go avast
i kad pokusa da pokrene wotweb , moze ga pojede avast, avast je glupost, u prvom skeniranju ocistit ce sve krek i key generatore, sjebat ce ace player i plagine p2p u addonima, onesposobit ce ga do deinstalacije

Член од
11 декември 2012
Мислења
1.073
Поени од реакции
596
Ako koristis i malware drapanje antimalvare-togas nisto od koristenje-3graberi mi gi zaeba toj malware,kao prvo ja blokira i zipishare i warez-bb forumot.sepak eset smart security si e eset.Aj nekoj neka pise od kaj gi naogate tie status adresi za udp

Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
I jos nesto vidim clanovi koji mole za liste ima i takvih dvije godine su na forumu i niti jedan post i mole
za listu dajte se ljudi malo angazirajte ja licno neznam ko se skriva iza vaseg nicka i nemojte onda puno ocekivat .Clanovi koji su mi se otvorili i komuniciramo koliko toliko vec mogu ocekivat vise od mene.
Opreza nikad dovoljno iako ime ne slusate pa idete skenirat listu i onda vam ju blokiraju;)

Член од
16 февруари 2016
Мислења
480
Поени од реакции
1.067
Последно уредено:
Член од
11 декември 2012
Мислења
1.073
Поени од реакции
596
Незнам јас имам 10про и есет користам не е лош се си работи ок.

Kajgana Shop

На врв Bottom