Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
30 декември 2017
Мислења
201
Поени од реакции
108
koji player koristite na tv-u? google/android tv? ja sam još na vstro playeru

Член од
30 декември 2017
Мислења
201
Поени од реакции
108
ma imao sam tv mate 2 godine, al bezobrazno diže cjenu, i ne uklapa mi se u politiku besplatnog iptv-a, pa pitam dal postoji kakva solidna free alternativa. vstro player mi je relativno ok, radi solidno, čak i timeshift, dugo nisam isprobavao dal ima nešto novo, pa zato pitam ako sam što propustio :) ili su ispjeli razbit tvmate?

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.370
Поени од реакции
8.585
ma imao sam tv mate 2 godine, al bezobrazno diže cjenu, i ne uklapa mi se u politiku besplatnog iptv-a, pa pitam dal postoji kakva solidna free alternativa. vstro player mi je relativno ok, radi solidno, čak i timeshift, dugo nisam isprobavao dal ima nešto novo, pa zato pitam ako sam što propustio :) ili su ispjeli razbit tvmate?
Tivimate да најдеш некоја аpk mod верзија. На таква верзија ќе работат дел од функциите. Aко ти одговара таква тоа е единствено решение за бесплатно користење.

Член од
4 април 2018
Мислења
68
Поени од реакции
131
Probaj NEUTRO PLAYER
Ja sam jako zadovoljan sa njime i besplatan je. Ali je samo za XC, ne prima m3u liste.

Член од
30 јануари 2020
Мислења
391
Поени од реакции
364
Za gledanje na TV-u najbolji je TiviMate ili njemu dosta sličan Sparkle TV, a za gledanje na mobilnom telefonu ili tabletu najboljji izbor je Televizo.

Член од
30 април 2023
Мислења
5
Поени од реакции
1
Здравејте,има ли безплатен vpn којто променја ip адрес.

Член од
5 април 2021
Мислења
18
Поени од реакции
8
Pozdrav svima, da li ima neko da mi posalje listu sa domacim tv kanalima. zahvaljujem se puno unapred

Kajgana Shop

На врв Bottom