ako bemo znae novi stalker za ova na pm pleas hvala unapred
ovde se vodi diskusija o STRIMOVE! a ko sta voli da gleda NEK GLEDA.Pitam se šta nije u redu sa ljudima koji žele da gledaju Informer? Da li su možda penzioneri kojima je ispran mozak?
Ja ti mogu pomoc za ultraflix.Pozdrav drugari,
potrebna mi je pomoc oko jednog uk servera da nema neko od vas m3u listu za sledeci server iphighland.co.uk ili thrushfix.ddns.net molio bi da mi posalje na pp. Takodje da vas pitam da ne zna neko od vas novi url od ultraflix.uk servera posto stari vise ne funcionira. Hvala unaprijed.
Ti si bolestan u glavu. Ajd se ljeci kod vucica.Ja se isto pitam za one ljude koje zele da gledaju N1 i Novu izdajnicke fasisticke televizije........
Автоматски споено мислење:
Bravo Marko svaka cast!!!!
Ti si odavno poznat kao psihicki Bolesnik,i sto napises nema veze sa vezom,pregledaj svoje postove pa trazi uput za psihijatrijuTi si bolestan u glavu. Ajd se ljeci kod vucica.
Reci da imas sizofreniju ,da ti se prividjaju talijanski fasisti kojih nema vec nekih 80 godina.
Ja se isto pitam za one ljude koje zele da gledaju N1 i Novu izdajnicke fasisticke televizije........
Bravo Marko svaka cast!!!!
Vidim da se vozis javnim prijevozom,(da te pitam jel se yugo pokvario ili nemas za gorivo?) ali fino si izbrijan gay is ok ne brini ,furas se na foru picoustog sa usnama a i podocnjaci su tu.Upalio si se mnogo caci prijetis ljudima na iptv forumu,zbunjen si jadan sav.Ti si odavno poznat kao psihicki Bolesnik,i sto napises nema veze sa vezom,pregledaj svoje postove pa trazi uput za psihijatrijunisam te dirao sta se kacis matori jarce..... meeeee
I stavi sliku ako smes,ali tvoju da vidi narod skim imaju posla,ceo komsiluk pisti od tebe poznat si kao manijak,jos ti Vucic smeta sto te par puta pomilovao iz buvare,sram da te bude tog prljavog dupeta,sto nisi donji ves presvuko mesecima,pricaju komsije,a dirni se jos jednom,tek cu sve da iznesem sa dokazom![]()
Sta ta da ti kazem ja sam takav kakav me Bog stvorio i ne trazim nista vise,al je problem do tebe sto se kacis na moj i trazis kavgu,pitanje,jesm te prvi prozvao?Dal me u opste poznajes???Kopiras linkove po drugim Forumima,ovde glumis neku facu ..... e sad cu da budem na zao i bezobrazan protiv svoje volje,jel sam trazis....pleme ti jebem majmunsko,i sve ti zivo jebem pedercino jedna,ne razum te stvarno sta sam ti ja skrivio,mora da ti pokazem sta ja vozim,a pokazi i ti derpe jedan maloumni,izvinjavam se ostalim clanovima na ovu moju reakciju,majmun me je naveo na ovakve bezobrazne reci,ja jos branio kad ga ljudi napadali sto pokvario tolko dobrih listi,i on se zakaci za mene al stvarno ga ne razumem,jos jednom da te overim.....dakle sve po spisku na kvadrat majmune jedan ili boje reci hijeno,i to je jos bolja dusa...ajde cekam te u sledecem postu,nemam tolko posla al za tebe kretena sam uvek tuVidim da se vozis javnim prijevozom,(da te pitam jel se yugo pokvario ili nemas za gorivo?) ali fino si izbrijan gay is ok ne brini ,furas se na foru picoustog sa usnama a i podocnjaci su tu.Upalio si se mnogo caci prijetis ljudima na iptv forumu,zbunjen si jadan sav.
Sta da ti kazem nisi me uvredio toliko.necu da te vredjam ok papagaj neije tako lose,al ne brukaj,profilnu sliku,vuk je plemenita i jaka zivotinja sa puno karaktera,uhvatio si se tu rec Caci a da te pita covek sta znaci moras da trazis u google pretragu,ajde nisi ti los covek ko Vankoguz,nek ti je prijatan i lep vikend![]()
![]()
Ćaci, dal znas znacenje tih reci koje si napisao uopste ili si ih samo negde cuo
pa vrtis kao papagaj.
Inace , papagaj je jedna plemenita zivotinja.