Ti si odavno poznat kao psihicki Bolesnik,i sto napises nema veze sa vezom,pregledaj svoje postove pa trazi uput za psihijatrijunisam te dirao sta se kacis matori jarce..... meeeee
Автоматски споено мислење:
I stavi sliku ako smes,ali tvoju da vidi narod skim imaju posla,ceo komsiluk pisti od tebe poznat si kao manijak,jos ti Vucic smeta sto te par puta pomilovao iz buvare,sram da te bude tog prljavog dupeta,sto nisi donji ves presvuko mesecima,pricaju komsije,a dirni se jos jednom,tek cu sve da iznesem sa dokazom
Ma to ti onaj musliman poznat sa telegrama.
Fali mu jedan dio tu si u pravu.Nije to njegov nalog ukrao ga.Taj decko nije aktivan od 2022 godine.Nema gorih tipova koji se sakrivaju iza suknje i ovdje pisu.
Ma to ti onaj musliman poznat sa telegrama.
Fali mu jedan dio tu si u pravu.Nije to njegov nalog ukrao ga.Taj decko nije aktivan od 2022 godine.Nema gorih tipova koji se sakrivaju iza suknje i ovdje pisu.
Dobro vece, citam vec nekoliko dana u ovom forumu. Znaci super ste
Imam nekoliko pitanja ovezi liste koje se drze tu kodnas u exyu (CH/AT i DE znam dosta dobrih, i losih hehe).
Jel nekome od vas ova lista poznata? http://sm.optimalteve.com:8080 ili http://nasi.balkanci.net:8080 (obadva linkova su ista, samo drugi dns). Ako krsim neka pravila, slobodno brisite ovo
Bravo ljuti,ja nisam Musliman al sta imaju da vredjaju na versku osnovu,naprimer kao ovaj Bikonja(Bokinjo)javlja se tek kad video da blokirali coveka i sad se naso da pametuje Dzukela jedna bezobrazna.......
Bravo ljuti,ja nisam Musliman al sta imaju da vredjaju na versku osnovu,naprimer kao ovaj Bikonja(Bokinjo)javlja se tek kad video da blokirali coveka i sad se naso da pametuje Dzukela jedna bezobrazna.......
A ima vas jos nit tebi se ne dize izgleda.
Da pratis telegram iptv bi vidio da tip ima nadimak Musliman.
Izgleda vama pojedincima fali u glavi nesto.
Ivan je u pravu tako mu nadimak.
Ma bitno da si ti tu,da sve raspravis, a posebno da iskontrolises kome se dize a kome ne,jer si vrhunski majstor u tome ma ne majstor velemajstor,da ti cika pokaze pitona da se malo poigras ,vidim da si ga pozeleo u svakom postu ti je to u ustima sa slascu ga primas topis se dok pises.Ajde Bikonjo kazi sta ti treba da te zadovoljim da se malo smiris
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.