Sta je na torent kvaliteta?Torrent ne koristim zbog kvalitete a i na kraju s tv snimim film na usb pa tako da imam filmova za gledati i bez interneta i na kraju imam zemaljske tv tako da nisam ovisan o internetu uvijek moraš imati alternativu.
nekome trebas objasniti "bukvalno"Kao što sam već napisao u vezi torrenta a to je da kvaliteta videa nije kao na netflixu itd,to je kao da usporedujemo ilegalno iptv s legalnim iptv.
Sta te briga za Nemacku gledaj svoj interes boli neko sta se desava u nemacku.nekome trebas objasniti "bukvalno"
pod torent kvaliteta,mislis skines film u FullHD ,to vec ima skoro u sve videoteke,
ali sa torentom skines u 4K kvalitetu.
ali pazi torent nije za svaku zemlju,,U Nemacku vec davno ,davno, mnogi su platili kazne zbog "skinut: jedan film preko torenta.
Hrvatska je vec u EU,"moze da zaigra mecka i tamo "
torent je kaznjiv ,samo zbog "uploada" kad skidas film ,"i sam dajes" pravis upload
taj momenat je kazniv,ucestvujes u rasprostranjenje piraterije.
ovo ti je forum za druzenje...za informacijeSta te briga za Nemacku gledaj svoj interes boli neko sta se desava u nemacku.
sto se deres?Ima li mi gdje frenda
Izgleda da ga Maria sa stapom najurila, a posao sa peradarstvom cveta.
Iznenada prestade davati lekcije i smarati u mozak ljude ovde, prelistajte samo 10 tak stranica nazad u decembru sta je ova iptv kurvetina pisala i prodavala pamet ljudima ovde.
#hakerkokosar #hakertraktorista #hakerupokusaju #dedohaker
![]()