Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
3 февруари 2021
Мислења
8
Поени од реакции
2
To si me ti zamjenio sa nekim
Ти само под‌јебаваш и покушаваш да манипулишеш људима то сви виде. Што се тиче твојих активности ту и то сви виде а то је да си тотално бескористан и штавише штетан. Коментаришеш са туђих налога и мислиш да си јако паметан а сви знају да благе везе немаш и да си овисан о онима које успијеш да манипулишеш. Једини период кад си радио нешто корисно је док ти је Интер давао листе а ти их дијелио. Ти си психопата и није случајно што те већина народа не може смислити.

Член од
16 јули 2024
Мислења
157
Поени од реакции
187
Ти само под‌јебаваш и покушаваш да манипулишеш људима то сви виде. Што се тиче твојих активности ту и то сви виде а то је да си тотално бескористан и штавише штетан. Коментаришеш са туђих налога и мислиш да си јако паметан а сви знају да благе везе немаш и да си овисан о онима које успијеш да манипулишеш. Једини период кад си радио нешто корисно је док ти је Интер давао листе а ти их дијелио. Ти си психопата и није случајно што те већина народа не може смислити.
Nikad cuo za tog tvoga Korejca,a ja nisam nikad nikome nista dijelio mozda moji kolegi preko moga nicka jer smu cetvorica ulazili na moj nick na kajganu.
A za podjebati tu sam strucnjak hahaaa to ti jedino tocno_Ostalo si fulao.Tri posta tek si se rodio ,a pisao bi memoare.Aj proseci malo

Член од
3 февруари 2021
Мислења
8
Поени од реакции
2
Nikad cuo za tog tvoga Korejca,a ja nisam nikad nikome nista dijelio mozda moji kolegi preko moga nicka jer smu cetvorica ulazili na moj nick na kajganu.
A za podjebati tu sam strucnjak hahaaa to ti jedino tocno_Ostalo si fulao.Tri posta tek si se rodio ,a pisao bi memoare.Aj proseci malo
Ова е македонски форум, тука си гостин и подобро постапувај така.
И не сте слушнале за него? Интересно затоа што сите други го познаваат исто како што знаат дека си обичен гребач.

Член од
16 јули 2024
Мислења
157
Поени од реакции
187
Ова е македонски форум, тука си гостин и подобро постапувај така.
И не сте слушнале за него? Интересно затоа што сите други го познаваат исто како што знаат дека си обичен гребач.
Jeste makedonski forum koji ima temu ilegalni iptv.Ubiti tema nije tako zamisljena al su je prisvojili i niko nije reagirao. Znaci po tome nema domacina i gosta vec smo svi neovlasteni korisnici.

agt

Член од
16 јули 2023
Мислења
1
Поени од реакции
1
Jebiga pratim situaciju na terenu hahaaa napeto ovo ko krimic hahaaa
Cрамота е тракторист, фармер кој одгледува кокошки и разни видови живина да го направи форумов приватен форум на кој се претставува како познавач и 75-годишен старец кој не знае што е малку, а што е. бајт. Денес е најлесно да купиш алатка и да притиснеш копчиња, но ајде да го направиме тоа, но моето прашање до тебе е: Кого се обидуваш да убедиш овде дека ги знаеш барем основите на компјутерската наука? Имаме некои од нас старите овде што паметат како се карате и плачете за мак листа. Има некои од нас овде кои те познаваат и знаат што си. Значи не можеш овде да зборуваш и да се однесуваш како ова да ти е форум и да се убиваш како незнајко што не знае да компајлира ниту една линија код.

Член од
11 декември 2019
Мислења
111
Поени од реакции
224
Cрамота е тракторист, фармер кој одгледува кокошки и разни видови живина да го направи форумов приватен форум на кој се претставува како познавач и 75-годишен старец кој не знае што е малку, а што е. бајт. Денес е најлесно да купиш алатка и да притиснеш копчиња, но ајде да го направиме тоа, но моето прашање до тебе е: Кого се обидуваш да убедиш овде дека ги знаеш барем основите на компјутерската наука? Имаме некои од нас старите овде што паметат како се карате и плачете за мак листа. Има некои од нас овде кои те познаваат и знаат што си. Значи не можеш овде да зборуваш и да се однесуваш како ова да ти е форум и да се убиваш како незнајко што не знае да компајлира ниту една линија код.
Sećam se kada je podsticaj za uzgoj živine u Republici Hrvatskoj izašao na internet bio Damir prvi na listi. Čini se da je gospodin Sekluarec zalutao ovde na forumu, tako da svi znaju ko je i šta je on i kakva je beda čoveka. Varao je i sve prodavao, a kad dođete kod njega, starac pobegne u policiju;) Gospođa Marija je ostala sama sa kopiladima iz Srbije :) Budite oprezni, prijatelju, da vaš jezik i dodirivanje ljudi koji vam nisu ništa učinili ne dovode u istu situaciju ponovo.

Член од
19 декември 2018
Мислења
61
Поени од реакции
190
Член од
16 јули 2024
Мислења
157
Поени од реакции
187
Zanimljivo aj kad ste vec navali pa cemo po vasem sad igrat.Sa ovim gore 1 post ne raspravljam.
Gospodine @kobac67 mladi ste jednu godinu od mene zivite u jednom zabitom selu od 300 stanovnika 15 km od Karlovca na kucnom broju 58.Koristite draambox godinama zbog naravno u toj zabiti nit nema nekog interneta vec satelitske antene pomazu jedinu.Znanje o iptv nikakvo,godinama moljakate po forumima za liste od kajgane,sultanivci,serbian foruma.
Neznam zasto ste se namerili na mene nicim vas nisam spomenuo,dao sam si malo truda i saznao ime prezime,adresu cak i broj telefona,proresetao sam doslovce sve o tebi na svim platformimaTijekom dana cu postaviti malu zbirku o tebi ovdje bilo bi steta da te ljudi ne upoznaju tako nadarenog.Evo bit cu posten
i fer nalog cu ti ostavit za sad ,mozes mijenjat do besvijesti lozinke ne trudi se.
I nemojte vrijedat srbe i spominjat kopilad.
Sirinje mrznje na drustvenim mrezama sto je po hrvatskim zakonima kaznjivo.
I ako sam ja zalutao i beda od covjeka kako kazes ovdje, sta si me moljakao onda za liste.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom