To si me ti zamjenio sa nekimCovjece Boziji,sta pricas Jesi'l ti ikad procitao postove,od svih svojih naloga,koje imas na Kajgani?
To si me ti zamjenio sa nekimCovjece Boziji,sta pricas Jesi'l ti ikad procitao postove,od svih svojih naloga,koje imas na Kajgani?
To ne odlucujem ja...Nego,bolje bi bilo da ti to sve obrises.To si me ti zamjenio sa nekim
Taj portal išao na MAC,sad neznam.Trebalo bi isprobati skenirati.Drustvo molim vas ako moze http://mol-2.com:80
Ти само подјебаваш и покушаваш да манипулишеш људима то сви виде. Што се тиче твојих активности ту и то сви виде а то је да си тотално бескористан и штавише штетан. Коментаришеш са туђих налога и мислиш да си јако паметан а сви знају да благе везе немаш и да си овисан о онима које успијеш да манипулишеш. Једини период кад си радио нешто корисно је док ти је Интер давао листе а ти их дијелио. Ти си психопата и није случајно што те већина народа не може смислити.To si me ti zamjenio sa nekim
Nikad cuo za tog tvoga Korejca,a ja nisam nikad nikome nista dijelio mozda moji kolegi preko moga nicka jer smu cetvorica ulazili na moj nick na kajganu.Ти само подјебаваш и покушаваш да манипулишеш људима то сви виде. Што се тиче твојих активности ту и то сви виде а то је да си тотално бескористан и штавише штетан. Коментаришеш са туђих налога и мислиш да си јако паметан а сви знају да благе везе немаш и да си овисан о онима које успијеш да манипулишеш. Једини период кад си радио нешто корисно је док ти је Интер давао листе а ти их дијелио. Ти си психопата и није случајно што те већина народа не може смислити.
Ова е македонски форум, тука си гостин и подобро постапувај така.Nikad cuo za tog tvoga Korejca,a ja nisam nikad nikome nista dijelio mozda moji kolegi preko moga nicka jer smu cetvorica ulazili na moj nick na kajganu.
A za podjebati tu sam strucnjak hahaaa to ti jedino tocnstalo si fulao.Tri posta tek si se rodio ,a pisao bi memoare.Aj proseci malo
Jeste makedonski forum koji ima temu ilegalni iptv.Ubiti tema nije tako zamisljena al su je prisvojili i niko nije reagirao. Znaci po tome nema domacina i gosta vec smo svi neovlasteni korisnici.Ова е македонски форум, тука си гостин и подобро постапувај така.
И не сте слушнале за него? Интересно затоа што сите други го познаваат исто како што знаат дека си обичен гребач.
Cрамота е тракторист, фармер кој одгледува кокошки и разни видови живина да го направи форумов приватен форум на кој се претставува како познавач и 75-годишен старец кој не знае што е малку, а што е. бајт. Денес е најлесно да купиш алатка и да притиснеш копчиња, но ајде да го направиме тоа, но моето прашање до тебе е: Кого се обидуваш да убедиш овде дека ги знаеш барем основите на компјутерската наука? Имаме некои од нас старите овде што паметат како се карате и плачете за мак листа. Има некои од нас овде кои те познаваат и знаат што си. Значи не можеш овде да зборуваш и да се однесуваш како ова да ти е форум и да се убиваш како незнајко што не знае да компајлира ниту една линија код.Jebiga pratim situaciju na terenu hahaaa napeto ovo ko krimic hahaaa
Sećam se kada je podsticaj za uzgoj živine u Republici Hrvatskoj izašao na internet bio Damir prvi na listi. Čini se da je gospodin Sekluarec zalutao ovde na forumu, tako da svi znaju ko je i šta je on i kakva je beda čoveka. Varao je i sve prodavao, a kad dođete kod njega, starac pobegne u policiju Gospođa Marija je ostala sama sa kopiladima iz Srbije Budite oprezni, prijatelju, da vaš jezik i dodirivanje ljudi koji vam nisu ništa učinili ne dovode u istu situaciju ponovo.Cрамота е тракторист, фармер кој одгледува кокошки и разни видови живина да го направи форумов приватен форум на кој се претставува како познавач и 75-годишен старец кој не знае што е малку, а што е. бајт. Денес е најлесно да купиш алатка и да притиснеш копчиња, но ајде да го направиме тоа, но моето прашање до тебе е: Кого се обидуваш да убедиш овде дека ги знаеш барем основите на компјутерската наука? Имаме некои од нас старите овде што паметат како се карате и плачете за мак листа. Има некои од нас овде кои те познаваат и знаат што си. Значи не можеш овде да зборуваш и да се однесуваш како ова да ти е форум и да се убиваш како незнајко што не знае да компајлира ниту една линија код.
Imam par lista al nerade-javi mi se porukom pa ti pošaljem od Olix,anovtv,udovice,nova..... koju hočeš@Bahrija imaš koji m3u od zvjerka.com