Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
9 јануари 2018
Мислења
536
Поени од реакции
1.561
Последно уредено:
Член од
12 декември 2018
Мислења
213
Поени од реакции
377
3 servera preko 8000 imena i adresa spremno za uskok, krajnji korisnici ulazite na blacklist. EU vas ceka.za god dvije, aerodrom, promet, radna dozvola. Godinama govorim adminima ne obajvljujte javno MAC adrese, suzbijte reklamiranje piratskog sadrzaja u svrhu osobnog dobitka.Iskreno 80 % posjetitelja ovdje je upitnog IQ.

Последно уредено:
Член од
26 октомври 2019
Мислења
638
Поени од реакции
1.537
Ma pusti,vidis da lupetaju:) Sitne su ovde ribe da se lovi.Osim toga,ko nije procitao pravila foruma,sam je kriv.

Член од
8 април 2017
Мислења
1.881
Поени од реакции
3.128
Firme su u pitanju a ne ljudi obični.
To vam je sigurno. I neradi se o standardnim m3u listama kao što ovdje neki gledaju.
Nikad ali nikad nemoze bit kriv ovdje krajnji korisnik jer se kažnjava distribucija a ne gledanje. Uostalom moraju s nečim malo skrenuti pažnju s bitnih stvari. Vidite da sve radi. Jedino se slažem s Vanko oko Mac adresa. Jer jedno je objavit user paše sa servera vlasnika panela a nešto sasvim drugo je objavit Mac adresu uređaja koji se nalazi u necijoj kući.
Автоматски споено мислење:

Lako je tako kenjat ali to bi bilo protuzakonito jer nigdje ne piše kad ja upišem u Google iptv i iskoci mi m3u datoteka da je to zabranjenoj pokrenuti i gledati. Bolje da usmjere malo pažnju na ljude koji varaju druge putem kripto kojekakvih paketa i ostalog. Vidim počelo i kad čitaš večernji na netu da iskacu oglasi raznih prevara.

Член од
12 декември 2018
Мислења
213
Поени од реакции
377
Lako je tako kenjat ali to bi bilo protuzakonito jer nigdje ne piše kad ja upišem u Google iptv i iskoci mi m3u datoteka da je to zabranjenoj pokrenuti i gledati. Bolje da usmjere malo pažnju na ljude koji varaju druge putem kripto kojekakvih paketa i ostalog. Vidim počelo i kad čitaš večernji na netu da iskacu oglasi raznih prevara.
Slazem se u nacelu, samo mala digresija.
Slobodni m3u link na netu koristis for free, to nije ni predmet ovdje.i nitko ti nista ni ne moze niti ce. Npr. plastican primjer, naidjes na zensku pozoves u auto obavis radnju pusa pusa cao ode ona. Nitko ti nece nista. Ali ako te trazi da joj das 200€ i ti joj das,tu te cekaju u prekrsaju si i ona i ti. A u oba si slucaja "gledao program" ;);)
"Što se tiče korisnika, oni vrlo dobro znaju da su u prekršaju, ali dobiju ponudu koju ne mogu odbiti. Ovakvi servisi koštaju pet do 10 eura mjesečno, a dobiju pristup na sve kanale u svijetu. Čovjek svjesno ulazi u nedozvoljene aktivnosti. Etički nije u redu i vlasnici autorskih stvari bi to trebali riješiti i s njima, dignuti tužbe da se takve stvari ne dešavaju više", poručio je.

Член од
25 март 2017
Мислења
149
Поени од реакции
244
3 servera preko 8000 imena i adresa spremno za uskok, krajnji korisnici ulazite na blacklist. EU vas ceka.za god dvije, aerodrom, promet, radna dozvola. Godinama govorim adminima ne obajvljujte javno MAC adrese, suzbijte reklamiranje piratskog sadrzaja u svrhu osobnog dobitka.Iskreno 80 % posjetitelja ovdje je upitnog IQ.
Koji su to serveri koji su ugaseni? Nigdje nema neke info o tome.
O objavljivanju kako makova tako i U P nevrijedi vise trositi vrijeme niti nerve ;)
LP

Член од
17 ноември 2024
Мислења
10
Поени од реакции
7
O objavljivanju kako makova tako i U P nevrijedi vise trositi vrijeme niti nerve ;)
LP
Ma gluposti ovi veliki serveri koj imat u 60-70 strana sa podrzka na kolmubijzem nikoj ne dira.Uhvate neka sitne ribe koj nikumu ne placat i odmah trci na TV da se hvali.Ako uzme da dira ovi veliki taj Tomislav Vazdar ne bil ziv .Sve radi i radi ce dok cene ovi operatore nisa priemlivi za ljudi.A za ovo nema i komentara "Što se tiče korisnika, oni vrlo dobro znaju da su u prekršaju, ali dobiju ponudu koju ne mogu odbiti. Ovakvi servisi koštaju pet do 10 eura mjesečno, a dobiju pristup na sve kanale u svijetu. Čovjek svjesno ulazi u nedozvoljene aktivnosti. Etički nije u redu i vlasnici autorskih stvari bi to trebali riješiti i s njima, dignuti tužbe da se takve stvari ne dešavaju više" :kuracc::):)

Член од
16 јули 2024
Мислења
69
Поени од реакции
94
LP
Pao je televio,izgleda ni oni sami jos nisu na cisto,ubiti tu nema mudrolije ako se hoce poloviju ih sve za 10 dana.Ja da sam inspektor polovio bih ih za nekoliko dana.
Pa zar vi ne vidite da u panelima oni cuvaju sve zivo,cak i podatke kartica gdje im ideju uplate,email korisnika adrese,telefone,mac adrese.A ako im ja udem u panel kako nece jedan programer uskoka.Poslikat cu vam jednom da vidite kakve gluposti cuvaju pojedini sta prodaju unutra.

Kajgana Shop

На врв Bottom