Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Svim clanovima Kajgana foruma ljep pozdrav i svako dobro zelim kako vama tako i vasim najmilijima

Nisam bio logovan na Kajgana forumu vise od 2g ali sad jednostavno moram ujedno imam potrebu da se oglasim povodom mog velikog prijatelja i covjeka @saskon

Bili smo jako bas jako dobri i mnogo tog iz privatnog zivota znali smo jedan o drugome a druzenje je pocelo jos od 2010 godine pocevsi od Kajgana foruma

Moje saucesce njegovoj porodici .. rodbini i prijateljima

Jako sam potresen jer me napustio moj VELIKI PRIJATELJ I COVJEK naravno i sve nas koji smo ga znali neko manje neko vise

Pocivao u miru bozijem

Pozdrav

Moje iskreno saucesce njegovoj porodici i prijateljima.

Moje iskreno saucesce bliznjima i svima koji su se druzili sa njim sve ove godine na kajgana i sf forumu.
“Bila ti laka zemlja…”

Последно уредено:
Svim clanovima Kajgana foruma ljep pozdrav i svako dobro zelim kako vama tako i vasim najmilijima

Nisam bio logovan na Kajgana forumu vise od 2g ali sad jednostavno moram ujedno imam potrebu da se oglasim povodom mog velikog prijatelja i covjeka @saskon

Bili smo jako bas jako dobri i mnogo tog iz privatnog zivota znali smo jedan o drugome a druzenje je pocelo jos od 2010 godine pocevsi od Kajgana foruma

Moje saucesce njegovoj porodici .. rodbini i prijateljima

Jako sam potresen jer me napustio moj VELIKI PRIJATELJ I COVJEK naravno i sve nas koji smo ga znali neko manje neko vise

Pocivao u miru bozijem

Pozdrav
Кога точно починал човеков?

Evo kupio sam skener of ovog zlocka radi perfekt na sultanovic forum
super reg si se na danasnji dan i kupio scaner ,haha sta reci bas uvjerljivo
Автоматски споено мислење:

neka mu je laka zemlja moje saucesce

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom