Moje iskreno saucesce njegovoj porodici i prijateljima. Nek mu je vecna slava.Saskon veke ne e so nas otide vo vecnosta.....
čuli smo se prije nekih mjesec dana i rekao mi da ima neku unutarnju infekciju i da se čujemo kad izađe iz bolnice.Нек ти је лака земља матори....
Jel ti srvarno misliš da razgovaraš sa ljudima bez pameti? Ajd razguli višeEvo kupio sam skener of ovog zlocka radi perfekt na sultanovic forum
Кога точно починал човеков?Svim clanovima Kajgana foruma ljep pozdrav i svako dobro zelim kako vama tako i vasim najmilijima
Nisam bio logovan na Kajgana forumu vise od 2g ali sad jednostavno moram ujedno imam potrebu da se oglasim povodom mog velikog prijatelja i covjeka @saskon
Bili smo jako bas jako dobri i mnogo tog iz privatnog zivota znali smo jedan o drugome a druzenje je pocelo jos od 2010 godine pocevsi od Kajgana foruma
Moje saucesce njegovoj porodici .. rodbini i prijateljima
Jako sam potresen jer me napustio moj VELIKI PRIJATELJ I COVJEK naravno i sve nas koji smo ga znali neko manje neko vise
Pocivao u miru bozijem
Pozdrav
Burada ovog zlocka radi perfekt na sultanovic forumunun bir tarayıcısını uyumlu
[/ALINTI]
Ne tür bir tarayıcı?
M3u için mi?
super reg si se na danasnji dan i kupio scaner ,haha sta reci bas uvjerljivoEvo kupio sam skener of ovog zlocka radi perfekt na sultanovic forum