tutorijala za skeniranje pomoću OpenBulleta i sličnih, imaš na stotine na youtubeDa li je neko voljan da pošalje neki tutorijal kako i mi ostali možemo da pronalazimo liste i skeniramo liste kanala? Hvala unapred.
tutorijala za skeniranje pomoću OpenBulleta i sličnih, imaš na stotine na youtubeDa li je neko voljan da pošalje neki tutorijal kako i mi ostali možemo da pronalazimo liste i skeniramo liste kanala? Hvala unapred.
Treba Ti za početak ispravna .m3u lista od panela koji ćeš tražiti, sve manje toga ima.............,najprostijeDa li je neko voljan da pošalje neki tutorijal kako i mi ostali možemo da pronalazimo liste i skeniramo liste kanala? Hvala unapred.
Постои ли нешто преку телефон за оние кој не се во можност преку компјутер?Treba Ti za početak ispravna .m3u lista od panela koji ćeš tražiti, sve manje toga ima.............,najprostije
kad stane nađeš drugu
.
[fusion automatique]1717537462[/fusion automatique]
evo sva 4 streama za onaj Reality show zadruga ili farma kako got
https://zultv.com/zadrugauzivo dole ima 1.2.3.4 lien
[fusion automatique]1717541335[/fusion automatique]
[/CITATION]
merci pour listes
Radi normalno....Jel neomix nešto menjao ili je ugašen?
Vjerovatno je problem u MAC-u. Za Android 10/11/12 imaš upute OVDJEPozdrav imam vivax smart android tv android versia 11 prija mi na njemu radio normalno siptv sad kaoje dosla nova verzija samo okrece dali ko zna staje problem hvala