Misliš na ovo:dali netko ima za dati nba lige pass? ili mi reći u kojoj to listi ima? prvi put se bavim sa time papitam?
Attachments
-
12,2 KB Прегледи: 83
Последно уредено:
Misliš na ovo:dali netko ima za dati nba lige pass? ili mi reći u kojoj to listi ima? prvi put se bavim sa time papitam?
Jel mi moze neko reci ko je provider livego.club linije
https://urlscan.io/result/0d1bf65d-03e6-4ac7-ba3f-3a8df8529d7a/
Popravićemo se!@PROFY: A bas si mogao to lijepo staviti u Spoiler, da bas nije ko saka u oko kad pogledas tvoj post...
Hvala puno, dali je bezbedno gledati preko ove kanale u Njemačkoj? Tamo se torenti naplacuju, ne znam dali i ovo se naplaćuje?#EXTINF:-1,MTV Hits
#EXTINF:-1,MTV 90s
#EXTINF:-1,MTV_Classic
Gledaj slibodno bez problema,postirani strimovi se ne naplacuju i nisu Torrenti.Zivim u navedenoj drzavi tako da ako ti sta jos od strimova treba moze na PP jer sve sto je ovako javno postirano ne traje dugo.Znaci da se ponovim sve sto nije vezano sa Torrentima mozes bez problema gledati.Hvala puno, dali je bezbedno gledati preko ove kanale u Njemačkoj? Tamo se torenti naplacuju, ne znam dali i ovo se naplaćuje?
imao sam istih slucajeva.posebno portali sa mac adresom.portal.iptvboard.me stavim u sfvip player i ima epg.
stavim u tivimate i neće da očita epg. dali ima netko ideju zašto. radi se o stalker_portal
Probaj sa drugom URL adresom ili direktno sa IPportal.iptvboard.me stavim u sfvip player i ima epg.
stavim u tivimate i neće da očita epg. dali ima netko ideju zašto. radi se o stalker_portal
Кај мене има епг во tivimate но од друга адреса (proiptv.magiptv.net:88).portal.iptvboard.me stavim u sfvip player i ima epg.
https://ottplayer.tv/
Promjenio sam adresu u parametrima stalker portala ali ništa. Stalno mi piše neuspješno ažuriranje tv vodičaКај мене има епг во tivimate но од друга адреса (proiptv.magiptv.net:88).
Понекогаш во tivimate заебава и времето на саатот ако не ти е подесено.