Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
8 април 2017
Мислења
1.884
Поени од реакции
3.130
zaboravio sam ćiji je ono server KONTROLAPRISTUPA ? kojejoš ima nazive? jel to jedan od diogena ili

Член од
7 декември 2021
Мислења
50
Поени од реакции
17
Многу често ми ја блокираат/банираат ИП адресата и неможам да гледам iptv, а платен iptv сервис е, можно ли е интернет операторот да го прави тоа, ако не зошто ме блокираат често, а користам iptv од една апликација и еден уред.

saskon

Член од
22 август 2008
Мислења
2.231
Поени од реакции
5.465
Многу често ми ја блокираат/банираат ИП адресата и неможам да гледам iptv, а платен iptv сервис е, можно ли е интернет операторот да го прави тоа, ако не зошто ме блокираат често, а користам iptv од една апликација и еден уред.
Ништо чудно твојата мак адреса да завршила на некој сајт или на некој телеграм канал каде се објавуваат илјадници мак адреси. Најлесни за ловење се оние сервери кои продаваат преку алиекспрес со андроид бокс ТХ100.
Пред да си ги дадеш парите прашај кои севери се најзаштитени. Те блокира затоа што во неговиот панел на една мак адреса се појавуваат повеќе ИП адреси, а секако не се твои.

Член од
16 јуни 2016
Мислења
955
Поени од реакции
1.718
pozdrav svima znam da nije mjesto ovde da ovo pisem ali znam da skoro svi stari prijatelji su ovde,neznam ko je izjavio da ja uzimam liste od foruma ili vec kako prodajem liste za ljude pre nekoliko dana i elmu me je blokirao od njegov forum prica se da neki elvis iz austrije prodaje liste nek se javi neko kome sam ja prodao liste kome sam ja nudio liste ili neznam sta ima ovde dosta ljudi sto me znaju da nikada nikome nisam reko nikada lose rjec,krivo mi je optuzen sam za nesto sto nisam uradio a najvise mi je krivo kad sam blokiran od neki forum to mi se nikada nije se dogodilo,izvinjavam se adminu za ovj post

Член од
3 декември 2018
Мислења
516
Поени од реакции
2.893
pozdrav svima znam da nije mjesto ovde da ovo pisem ali znam da skoro svi stari prijatelji su ovde,neznam ko je izjavio da ja uzimam liste od foruma ili vec kako prodajem liste za ljude pre nekoliko dana i elmu me je blokirao od njegov forum prica se da neki elvis iz austrije prodaje liste nek se javi neko kome sam ja prodao liste kome sam ja nudio liste ili neznam sta ima ovde dosta ljudi sto me znaju da nikada nikome nisam reko nikada lose rjec,krivo mi je optuzen sam za nesto sto nisam uradio a najvise mi je krivo kad sam blokiran od neki forum to mi se nikada nije se dogodilo,izvinjavam se adminu za ovj post
Vidi nešto drug, elmu te banovao zato što je mislio da si mu konkurencija, a ne iz nekih moralnih razloga. Još bolje ako si mu platio da uđeš u "donatore". Nemoj da te to sekira.
Pozz treba mi tutorial kako radi url snooper I kako se vade ip pozz
Jbg druže, nema tu nikakvog tutorijala. Uostalom, google sve zna. Da si to pitanje ubacio u tražilicu do sada bi već imao sve potrebne informacije

Kajgana Shop

На врв Bottom