u porukama imas jedan dobar i stabilan MACPozzz da li moze jedna lista hvala vam unapred
Hvala živ bio pozzzzu porukama imas jedan dobar i stabilan MAC
Daj i meni jednu stabilnu sa mac posto ovo nece da mi otvori sto si mi poslao pise da je stb blokiran . Hvala unapredu porukama imas jedan dobar i stabilan MAC
Се е тоа убаво но ништо нема таму. Работи народна но од сосем друга адреса, само затоа што се премолчува затоа работи:taj server ide sa ove ip
"190.2.152.8"
a na njoj su i ove domene
"kreka1.dvrdns.org",
"kreka.dvrdns.org",
"pro.00387.info",
"update.narodnatv.info"
probaj vise aktivnih MACova pa reci dal ti otvaraju svi ili samo neki a vecina samo otvori listu ali ne pusta kanale
A šta se dešava sa portal.resen.tv ?Се е тоа убаво но ништо нема таму. Работи народна но од сосем друга адреса, само затоа што се премолчува затоа работи:
Прегледај го приврзокот 380634
Се премолчуваат и други портали кои работат, wwstreaming, exenet, lhdp, bad-ass, mediatekpro, teamnetwork...
Ima i programa a slazem se,nije neka Bog zna kakva listaПрегледај го приврзокот 380648
Ima kanala koliko hoces ali nema programa........ to bas i nije neka dobra lista i kad radi jos manje kad ne radi.
PMPozdrav svima dali neko zna ko je gzzda za izipizi hvalla
Imaš listu u pp.LpPozdrav svima dali neko zna ko je gzzda za izipizi hvalla
Aplikacija smart iptv omogućava gledanje unazad kod nekih listiDobra noc.Trebam savet.Koristim Samsung smart tv i gledam preko Ott playera e sad bih pitao koja aplikacija omagucava vracanje programa?Pozdrav i sve najbolje momci!
Ima li neko da ne zna svega ti?Pozdrav svima dali neko zna ko je gzzda za izipizi hvalla
Imaš 15 lista na pm njegovih. Još uvjek me ignorira hahahaPozdrav svima dali neko zna ko je gzzda za izipizi hvalla