Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
12 октомври 2007
Мислења
84
Поени од реакции
30
Фала друже за апдејтот ова ми е 2 ваква листа се надевам дека ке трае повеке од 5 месеци :)
иначе не е боом тв :)[DOUBLEPOST=1473977393][/DOUBLEPOST]
U toj listi dodali Max Premium i Max hits
Фала друже за апдејтот ова ми е 2 ваква листа се надевам дека ке трае повеке од 5 месеци :)
иначе не е боом тв :)

Последно уредено:
Член од
16 јуни 2016
Мислења
957
Поени од реакции
1.724
иначе не е боом тв :)[DOUBLEPOST=1473977393][/DOUBLEPOST]

иначе не е боом тв :)
Dajte i za mene da gledam☺☺☺☺

Член од
12 октомври 2007
Мислења
84
Поени од реакции
30
ништо значи кратко ке трае и торренте ја има .... не значи од него ке ја нема него општо

Член од
23 февруари 2015
Мислења
196
Поени од реакции
746
Super lista,rabotese ok i sinokja i denes,duri ne ja kopiraa i postiraa na SF...Veke e beskorisna za zal...
ja vas stvarno ne razumem sa takvim komentarima.....pa bilo gde na forumima da se javno postavi bice kratkog daha...ne samo na SF....
zato smo tamo i uveli vip deo i liste nam od tada traju mesecima ,mada nam liste i netrebaju jer svako ko ima pristupa ima svoj user i pas od vrhunske liste koju strimuje nas prijatelj i ovim putem mu se i zahvaljujem.....

evo ovo nije stavljeno na sf posto sam sada iskenirao....pa da vidimo koliko ce da traje.....ja mu predvidjam 2-3 dana.....

da ubijemo bar i Exe net.....

a da znate da je pitanje meseca kada cete i vi ovde uraditi isto i napraviti skriven deo ako vam je stalo da se nesto gleda a ne sahranjuju liste......internacional radi pametno..liste na pp i to traje..... Ashampoo_Snap_2016.09.16_00h43m18s_006_.png

Член од
5 септември 2016
Мислења
198
Поени од реакции
274
jeli ima neko dobru listu za EX-YU koja bi radila malo vise nego 10 sekundi jeli 1 dan

puno vam hvala

Член од
23 февруари 2015
Мислења
196
Поени од реакции
746
jeli ima neko dobru listu za EX-YU koja bi radila malo vise nego 10 sekundi jeli 1 dan

puno vam hvala
dobijes 20 komada.......na pp

ne 20.......nego 50-70 neznam ni ja...mozda i 100 neobjavljenih mac listi.... posto kazu da nemamo liste.....

poslato.......

Последно уредено:
Член од
5 септември 2016
Мислења
198
Поени од реакции
274
Jos nisam ni jednu dobijo :)

imo sam dobru listu koja je radila 1 godinu ali danas je nema vise

EDIT: Sad sam dobijo! hvala puno

Kajgana Shop