Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
16 јуни 2015
Мислења
573
Поени од реакции
606
Ljudi kvare oci sa 4k ili ultar HD kanalima a pojedinci ovde se hvale sa HD iili Full HD kanalima , kao dasu oni prvi uspostavili kontakt sa vanzemaljica ili IPTV sa druge planete
:vozbud::vozbud::bravobe:

Член од
9 септември 2016
Мислења
1.119
Поени од реакции
4.296
Ovi sa sf foruma ili se fale kako imaju neke liste ili postavljaju slike
Ali svejedno to su sve seronje izuzev nekoliko clanova[DOUBLEPOST=1473928318][/DOUBLEPOST]Zasto ne razmenjujete liste tamo u tom svom vip kutku na sf
tacno ,o ja sam bio tamo dugo clan ,i svi koji su tamo znaju da sam davao na pm ,liste ,mnogima .,dok su drugi ,postovali skike po albumima ,ja imam ovo ja imam ono ,,onda vip i samo ono sto stuca i prekida obicnim ,clanovima ,zato ,niisu svi isti na sf forumu ,nadje se i tamo dobrih ljudi koa i svugdje ,sad prestanite sa preoucavanjem ,nego ,dajite ,ljudima liste na pm

Член од
16 јуни 2016
Мислења
129
Поени од реакции
199
tacno ,o ja sam bio tamo dugo clan ,i svi koji su tamo znaju da sam davao na pm ,liste ,mnogima .,dok su drugi ,postovali skike po albumima ,ja imam ovo ja imam ono ,,onda vip i samo ono sto stuca i prekida obicnim ,clanovima ,zato ,niisu svi isti na sf forumu ,nadje se i tamo dobrih ljudi koa i svugdje ,sad prestanite sa preoucavanjem ,nego ,dajite ,ljudima liste na pm
upravu si druze 100%

Член од
11 февруари 2015
Мислења
202
Поени од реакции
173
Член од
7 октомври 2015
Мислења
46
Поени од реакции
40
а за македонски телевизии, има ли некој сајт
пошо зулу.мк го укинаа за гледање од странство ??

Kajgana Shop

На врв Bottom