Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
13 ноември 2016
Мислења
526
Поени од реакции
1.126
Evo frajer prodaje liste prikupljene vjerovatno skriptama koje se dijele i prodaju okolo. Aferim. Što se mene tiče nema više dijeljenja. Onih nekoliko ljudi za koje znam da su pouzdani dobiće moj skype i imati uvijek listu za gledanje.
Svi ostali kojima treba lista evo link pa neka kupe za 10 eura od papka. Ili neka odu na forum onom drugom papku i od njega kupe.

Toga je uvek bilo...prodaje,mene zanima kako procenis da su pouzdani.Oko delenja...niko nije prisiljen,ako hoce hoce...ako ne opet lepo.
 
Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
E druže... Jedni prodaju drugi dele kao ludi i onda kažu ako sam nađeš to će raditi, a TELEGRAM je prepun grupa koji kače mac adrese od servera raznoraznih ono je katastrofa, čak sam imao prilike da vidim da je objavljivano i neki mac adresa koje sam i sam koristio dugo dugo kad ono nema tu više "jedinstvenih" iliti ono što i sami nađemo pa da valja duže vreme... Predaleko je otišlo od kako je sve ovo obelodanjeno, al ajd ne može se sa rogatima nikad bosti... Mlađi sam od mnogih ovde pa i na nekim drugim forumima, ali opet ne mogu da ispratim šta se sve do sad promenilo koliko je toga uništeno zbog ljudske gluposti. Ali ratovi i svađe i javnog prikazivanja rupa u serverima je za sad prošlo, forumi su nam svi lepo zamrli od kako se sve zna i od kako je svima sve ovo na izvolite... Žalosno je što nema više one energije kao pre, dopisivanja, upoznavanja sa ljudima... Jbg
Ko reko da nema dopisivanja ,druzenja,zezancije ima sve to i dalje i to danonocno hahahaaa samo sta smo si mi sad stare prdonje nasli kutak za trenutak.To vise familijarno druzenje i fino se ugodno osjecas.
A sad da ja reselere i takozvane frajere podmazivam, e to vise necu.Ko sta kaze nas prijatelj Pyrana.To vam se sad zove po novom fikcija,teatar snova u malom.
Danas se jedan nas dragi kolega bas sjetio kad smo glumili robin hudove.
 
Член од
8 мај 2020
Мислења
116
Поени од реакции
126
Член од
16 јуни 2016
Мислења
947
Поени од реакции
1.703
Член од
16 јуни 2016
Мислења
947
Поени од реакции
1.703
Член од
24 октомври 2017
Мислења
516
Поени од реакции
579
Член од
7 февруари 2021
Мислења
477
Поени од реакции
681
Ne samo Kriminalamtu u Becu ,salje Europolu ,CIA,KGB_u ,DEA ....... hmmm cekaj jos koji bese .... hmmmm daj podsetite me znam da ima jos ali zaboravijo ,godine ostaralo se .
 
Член од
7 октомври 2020
Мислења
274
Поени од реакции
402
To su gluposti ja imam ali nije taj model i još mi nitko nije pokucao na vrata ali nikad se nezna milicija nikad ne spava
 

Kajgana Shop

На врв Bottom