Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
30 јануари 2020
Мислења
390
Поени од реакции
364
zna se sta je kvalitet...astra, udp, dreambox stream...ove liste sta se stancaju po net ne vrede ni 5 para...
najbolja kombinacija su exyu portali koji direktno preuzimaju originalne astra, udp strimove od velikih provajdera, u Srbiji Telekom-MTS-a, SBB-a.
imaju i kvalitet i stabilnost, minimalno kašnjenje, a takvi sebe 10x manje reklamiraju od ovih što ne vrede 5 para

Член од
30 јануари 2020
Мислења
390
Поени од реакции
364
jel mozes nabrojati neki takvih?
navešću samo jedan širom poznati ExeNet Niš koji se sada utopio u Supernovu.
Supernova je glavna u Srbiji, za ostale ne znam! Oni za sebe kažu da imaju najbolje ExYu IPTV kanale - i imaju, a nisu pirati već 100% legalni!
Ne pada mi na pamet da ih reklamiram, ali za 2100 kanala + VOD mesečna pretplata je za evro manja od tvviet-namaca.

Последно уредено:

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.378
Поени од реакции
3.178
Supernova je glavna u Srbiji, za ostale ne znam! Oni za sebe kažu da imaju najbolje ExYu IPTV kanale - i imaju, a nisu pirati već 100% legalni!
Ne pada mi na pamet da ih reklamiram, ali za 2100 kanala + VOD mesečna pretplata je za evro manja od tvviet-namaca.
ovo mi se dopada kod ovih supernove...6 dana TV unazad na oko 250 kanala (dostupno na određenim aplikacijama) vracas se od posao..i pogledas neka emisija koja ni si mogao prethodnih dana da pogledas...zaista lijepa stvar..

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.852
Поени од реакции
8.247
Jа има некаде МРТ 5 HD?

Тој стрим на нивниот веб сајт не е HD иако има да се стави 720p.

На МaxTV GO Македонски телеком ја има но не знам како да го извадам стримот целосно да работи во VLC.

Додека пак многу листи кој ја имаат МРТ 5 МРТ 3 не се во HD.

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Koji legalno provajder ima 2000 kanala,ma to je crnjak da veci nemoze bit,,gdje ces ti za 10 eur dobit legalno 2000 kanali stvarno malo razmislite sta pisete.Ja placam max tv sa mandetom
skoro pa 500 kn,i lopovi mi nedaju cinestar premium 1 i 2 i iskljucili mi jos i hd zbog dva prijemnika.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.378
Поени од реакции
3.178
Max tv su lopovi i to svi znaju koji koriste njihove usluge...nista bolji nisu ni A1.... u Makedoniji od sporstke kanale u osnovni paket nude samo arena 1 i 2 u sd rezolucije - strasno...
Zato alatima u ruke i pred pc...samo internet ,tv -nikad ne bi placao...

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.378
Поени од реакции
3.178
daj recite koje ex yu liste inaju opcije za unazad gledanje osim supernove?

Член од
4 мај 2020
Мислења
596
Поени од реакции
915
@placeb:
line.4k; narodna; zvjerka; etnoselo; glavonja; balkanstream; caffe-link; burebaruta; bitka; zika; dobrazabava; g-media; kreka1; balkan; toptelevizija; baklja; uticnica; nova-generacija; android-mediaking; super-tvnow; tv-ultra-media; baltazar; v2-pro.online itd. itd.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.378
Поени од реакции
3.178
@placeb:
line.4k; narodna; zvjerka; etnoselo; glavonja; balkanstream; caffe-link; burebaruta; bitka; zika; dobrazabava; g-media; kreka1; balkan; toptelevizija; baklja; uticnica; nova-generacija; android-mediaking; super-tvnow; tv-ultra-media; baltazar; v2-pro.online itd. itd.
Hvala drug...ovo je puno toga...nisam znao da ima to sve ove servere...

PS inace imam listu na smart tv koj ima ovo cudo i zaista je super...ima makedonske kanale unazad...hrt ,rts..arene...sta hoces mozes da si pogledas kad hoces...

Kajgana Shop

На врв Bottom