- Член од
- 6 мај 2017
- Мислења
- 1.427
- Поени од реакции
- 2.883
pppozdrav moze jedna mac exyu lista
pppozdrav moze jedna mac exyu lista
hvala puno
zar nisi dobio na drugom forumu ili ih skupljas ko znackepozz..svima ima li neko ovo http://iptvtree.net:8080 ali danije javna moze i vise konekciske hvala unapred
Nije ni cudo sto ekonomija Balkana propada ,nitko nece da radi svi bi da od iptv listi zaradeTakve stvari su nazalost realnost na ovim i slicnim forumima. Nedavno sam imao primjer jednog clana koji se zaklinjao na povjerenje i slicne pizdarije, kao ono: pa sta ja nisam zasluzio da mi se vjeruje i slicna sranja.
Elem, ispostavi se da osoba od povjerenja dila liste za 50-70 eura drugim ljudima.
Ne bih cak ni po tom pitanju rekao nista, ali dolazi iz sredine u kojoj je dosta ljudi nazalost zbog gubitka posla i slicnih pizdarija ostalo "na golu", bas me interesira koliko je tih ljudi bilo potpomognuto od strane doticnog na gratis bazi.
Tako da se ne treba jako cuditi sto su se neki "vidjeniji" clanovi ovog i drugih foruma povukli u neki oblik ilegale jbg, sto je mnogo mnogo je jbg.
Pa to ti je banovac naš hahahazar nisi dobio na drugom forumu ili ih skupljas ko znacke
isti sadrzaj
pozdrav svima ima li neko ovo listu http://iptvtree.net:8080 m3u vise konekciske da nije javna da traje dugo hvala unapred svima
kljuki,imenuj...ne muze on samo tebe.To kad se osladi...tesko je odvici se.Takve stvari su nazalost realnost na ovim i slicnim forumima. Nedavno sam imao primjer jednog clana koji se zaklinjao na povjerenje i slicne pizdarije, kao ono: pa sta ja nisam zasluzio da mi se vjeruje i slicna sranja.
Elem, ispostavi se da osoba od povjerenja dila liste za 50-70 eura drugim ljudima.
Ne bih cak ni po tom pitanju rekao nista, ali dolazi iz sredine u kojoj je dosta ljudi nazalost zbog gubitka posla i slicnih pizdarija ostalo "na golu", bas me interesira koliko je tih ljudi bilo potpomognuto od strane doticnog na gratis bazi.
Tako da se ne treba jako cuditi sto su se neki "vidjeniji" clanovi ovog i drugih foruma povukli u neki oblik ilegale jbg, sto je mnogo mnogo je jbg.
izvini kljuki, necu vise, moze li nova tura listiTakve stvari su nazalost realnost na ovim i slicnim forumima. Nedavno sam imao primjer jednog clana koji se zaklinjao na povjerenje i slicne pizdarije, kao ono: pa sta ja nisam zasluzio da mi se vjeruje i slicna sranja.
Dobar si, al ubio si je,znaš Ti to ne sumnjam, a mogao si nekog obradovati,pa makar na par dana,al Tvoja odluka
imas pp.LpIma li nekoi Makedonski kanali za VLC ?