Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

ovs

Член од
4 јануари 2021
Мислења
348
Поени од реакции
506
Ja sam samo pitao gde ste te reklame zakacili od kuda ste hi pokupili.Koristim vec dugo vremena Stb Emu nigde nikakvu reklamu nisam video niti na mobitelu ,Android Boxu niti na Amazon Fire Tv stiku.Bas se cudim kada procitam da vam se pokazuju reklame na Stb Emulatoru.
sve sta ide preku playstore na android tv a je free ima reklame,dodatni problem je sto vecina firme sony/philips imaju zatvoreni bootloader na android tv nema opcije za instaliranje applikacije van playstore.

Член од
8 ноември 2018
Мислења
74
Поени од реакции
179
Nije da branim dux4 al stvarno se tako ponjet prema njemu nije fer.Previse se taj tip uzdize iznad drugih.Podsjeca me na jednog mocnog vladara ovaj se busa jer ima da nade, a onaj drugi da nas unisti.
pa i ne treba da ga branis...ako nije sposoban sam da se brani (a izgleda da nije),onda ga ne spominji.
uostalom nije bolje ni zasluzio.svuda zabada svoj nos,sve najbolje zna,a da je ikome nesto pomogao... nije.
ja ne branim Elmu...ali je dux-u trebao netko da ga spusti na zemlju,kad mnogi ovdje nisu u stanju.i zbog toga se divim Elmu.
mnogo se taj dux k...i a sve sto zna je izmoliti znanje od drugih.zato je i trazio Vip status na SF,da bi od tamo pokupio neko znanje i iznio ono sto nije za javnost.
kod nas se kaze..."cica sa dva lica"
dok ne promjeni navike,nickname,datum rodjenja,spol....taj nece uci u SF Vip,barem ja tako mislim.
i jos zatraziti javno da bude Vip clan na SF...netko kao on....:LOL:
on moze jedino da im posluzi kao dvorska luda da se ismijavaju sa njim:aplauz:

Член од
8 април 2017
Мислења
1.878
Поени од реакции
3.122
pa i ne treba da ga branis...ako nije sposoban sam da se brani (a izgleda da nije),onda ga ne spominji.
uostalom nije bolje ni zasluzio.svuda zabada svoj nos,sve najbolje zna,a da je ikome nesto pomogao... nije.
ja ne branim Elmu...ali je dux-u trebao netko da ga spusti na zemlju,kad mnogi ovdje nisu u stanju.i zbog toga se divim Elmu.
mnogo se taj dux k...i a sve sto zna je izmoliti znanje od drugih.zato je i trazio Vip status na SF,da bi od tamo pokupio neko znanje i iznio ono sto nije za javnost.
dok ne promjeni navike,nickname,datum rodjenja,spol....taj nece uci u SF Vip,barem ja tako mislim.
Kako si ti pametan i dobar.. S tobom se ja nemogu mjeriti.. Ti si toliko dobrog napravio da ti ja nisam ni blizu.. A da se ja branim??? Od koga??? Od čega??? Haha.. Koji lik

hijazez

Molla kuqe
Член од
27 февруари 2017
Мислења
299
Поени од реакции
483
sve sta ide preku playstore na android tv a je free ima reklame,dodatni problem je sto vecina firme sony/philips imaju zatvoreni bootloader na android tv nema opcije za instaliranje applikacije van playstore.
Ma sta ima veze bre covece bootloader sa aplikacijama!!!!!
Bootloader ti treba ako zelis da nesto izmenis u root, neki system file, build prop, instaliras drug image, skines(delete) system aplikacije....i.t.d
a ne da instaliras apk-s

Член од
13 ноември 2016
Мислења
526
Поени од реакции
1.126
Necu da ga branim,a da spominjem smem ili ne smem...ima li jos koja zabrana...Mozda zabada kako kazes,mozda misli da sve najbolje zna,mozda nije ni zasluzio,ali nije na tebi da komandujes ko ga sme pominjati.
Niti ko ce uci u vip.A pogotovo cemu ce sluziti...Ovde smo da se druzimo...ako neko ne pase,lupis ignor...

Член од
8 ноември 2018
Мислења
74
Поени од реакции
179
Kako si ti pametan i dobar.. S tobom se ja nemogu mjeriti.. Ti si toliko dobrog napravio da ti ja nisam ni blizu.. A da se ja branim??? Od koga??? Od čega??? Haha.. Koji lik

Автоматски споено мислење:

Necu da ga branim,a da spominjem smem ili ne smem...ima li jos koja zabrana...Mozda zabada kako kazes,mozda misli da sve najbolje zna,mozda nije ni zasluzio,ali nije na tebi da komandujes ko ga sme pominjati.
Niti ko ce uci u vip.A pogotovo cemu ce sluziti...Ovde smo da se druzimo...ako neko ne pase,lupis ignor...
a da li je na tebi tko ga smije pominjati?
mislim da nije...
spominjes cak i mene sada,a mozda nisi smeo!?zasto nisi lupio ignor...kako si meni upravo sugerirao?
zaobidji me gasans sa svojim filozofiranjem...molim te

Последно уредено:
Член од
24 септември 2016
Мислења
540
Поени од реакции
728
Imam jedno pitanje, porano mogao sam preku wifi file transfer app preko wifi-a, da se konektujem sa PC i da razmjenim file-ove dodeka sada ne mogu, isto ne mogu ni sa fireTV app da se konektujem sa firestick! Jel treba nekoj port da otvorim ili je nesto drugo?

Член од
13 ноември 2016
Мислења
526
Поени од реакции
1.126

Автоматски споено мислење:

a da li je na tebi tko ga smije pominjati?
mislim da nije...
spominjes cak i mene sada,a mozda nisi smeo!?zasto nisi lupio ignor...kako si meni upravo sugerirao?
zaobidji me gasans sa svojim filozofiranjem...molim te
Citirao,ne spominjao.A zasto nisam smeo...Zasto ignor,,,Polemika stobom meni prija.

Член од
18 јули 2019
Мислења
215
Поени од реакции
439
Imam jedno pitanje, porano mogao sam preku wifi file transfer app preko wifi-a, da se konektujem sa PC i da razmjenim file-ove dodeka sada ne mogu, isto ne mogu ni sa fireTV app da se konektujem sa firestick! Jel treba nekoj port da otvorim ili je nesto drugo?
Na Fire TV se spajas sa ftp, ip adresa Fire TV, port je 3721, root, firetv. Moras prvo ES instalirati na Fire TV i omoguciti u ES spajanje na pc.

ovs

Член од
4 јануари 2021
Мислења
348
Поени од реакции
506
Ma sta ima veze bre covece bootloader sa aplikacijama!!!!!
Bootloader ti treba ako zelis da nesto izmenis u root, neki system file, build prop, instaliras drug image, skines(delete) system aplikacije....i.t.d
a ne da instaliras apk-s
Procitaj opet diskusija unazad,lock bootloader ima veze sa aplikacijama ako unknown sources je 'greyed out'

hijazez

Molla kuqe
Член од
27 февруари 2017
Мислења
299
Поени од реакции
483
Procitaj opet diskusija unazad,lock bootloader ima veze sa aplikacijama ako unknown sources je 'greyed out'
Ne treba da citam unazad. Ja imam Sony tv (3 android phones, 2 tableta i firestick 4k) i nema/ju otvaran bootloader al instaliram apps (osim onih koje traze root access) i van play stora. Samo andoid boxove (2 kojih ja imam) imaju otvaran bootloader i root acces.
Otvaran bootloader ti treba da dobijes root access.

Nije ti ovo iOS gde treba jailbreak i cydia da bi nesto instalirao van apple store.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom