A ti imaš veze sa tvviet-om, a ovde špijuniraš tj. skeniraš "padobrance" ?Nemoj da ja stavljam screenove gdje trazis login od tvviet. hahahaha
Pravi hackeri nema sta
šta će on ovde, zar mu nije prizemno da se nadmudruje ovde sa nama "padobrancima" ?On ti je gazda, mislim od tv vieta...
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Gazda se pojavi kada mu ovi ,, cuvari panela '' dojave da mu neko dira unutra.šta će on ovde, zar mu nije prizemno da se nadmudruje ovde sa nama "padobrancima" ?
znači, lik-lik dobije 6 meseci besplatno ali je obavezan da denuncira kolege forumaše ?Gazda se pojavi kada mu ovi ,, cuvari panela '' dojave da mu neko dira unutra.
Imaš ovde čitavu menažeriju likova , koji brane svoje interese.
Neko je stari friend , neko ne treba da restrimuje , a ovi najgori se žicaju za sitno.znači, lik-lik dobije 6 meseci besplatno ali je obavezan da denuncira kolege forumaše ?
Kakav gazda sa 226 kanala pola mozes sa krova uhvatit.Diogen ti je gazda,dobrazabava,ott global,zirovnica,gizze ti su gazdi a ovo ti ko da imas štanta sa 2 m na placu sa stripovima blek stena.On ti je gazda, mislim od tv vieta...
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Tu si u pravu ja sam slozio 5 stranih milina cak ima i pravih 4k i dosta ultra hdListe pune i sve je vise i vise 4K i UHD sadrzaja vi se veselite na HD i FHD kanale.
I jos cu ti nesto rec malo te pratim po tim forumima od svih ovdje i na drugim forumima si jedini bio jako blizu odgovoru o iptv.Cak sam mislio da ces u sridu pogodit al malo je falilo..........Liste pune i sve je vise i vise 4K i UHD sadrzaja vi se veselite na HD i FHD kanale.