- Член од
- 31 март 2018
- Мислења
- 48
- Поени од реакции
- 65
Ako moze, unapred se zahvaljujemНеколку мак адреси од storeiptv.net:2095/c/ на ПП. Exp date unlimited.
Прегледај го приврзокот 320954
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Ako moze, unapred se zahvaljujemНеколку мак адреси од storeiptv.net:2095/c/ на ПП. Exp date unlimited.
mislim da je to darkside , meni radi dugo u stb i stabilno radi , ok listaНеколку мак адреси од storeiptv.net:2095/c/ на ПП. Exp date unlimited.
За андроид Tivimate , OTT Navigator или IPTV ExtremeДали може предлог за PLAYER за STALKER PORTALI, мометало го користам на Андроид IPTV STALKER PPALYER али визуелно многу прост а листата со канали што ја имам ја лоадира само на него .
@saskon jedan dio lokacije (dio teksta ispred .ts) se mijenja pri svakom pokretanju streama u SFP. kod tebe radi na Vlc pa me interesuje kako. naravno moze i na PM.Ако мислиш на ова:
Прегледај го приврзокот 321021
Не е таа листа. Вака изгледа еден стрим од live.darkside...
Прегледај го приврзокот 321024
Нема геоблок.
Зависи како е подесено во самиот панел. Кај овој live.darkside се менува на секое менуванје на каналот, но ако го симнеш стримот работи и во ВЛЦ без проблем и покрај тоа што е сменета онаа долга низа од бројки и букви.@saskon jedan dio lokacije (dio teksta ispred .ts) se mijenja pri svakom pokretanju streama u SFP. kod tebe radi na Vlc pa me interesuje kako. naravno moze i na PM.
OK probao sa Jugoslovenkom i za sada radi. Ima li mogucnost da se svi stremovi sa tog panela nekako "izvuku" bez da to radim izvlacenjem stream po stream iz istog panela.Зависи како е подесено во самиот панел. Кај овој live.darkside се менува на секое менуванје на каналот, но ако го симнеш стримот работи и во ВЛЦ без проблем и покрај тоа што е сменета онаа долга низа од бројки и букви.
Еве го истиот од вчера и работи .
Прегледај го приврзокот 321131
Вака работат и некои други панели како kamiondzije, iq-net.tv...
Како да се извади цела листа од еден симнат стрим пр, од kamiondzije не знам. Ако има некој да знае нека сподели тука.OK probao sa Jugoslovenkom i za sada radi. Ima li mogucnost da se svi stremovi sa tog panela nekako "izvuku" bez da to radim izvlacenjem stream po stream iz istog panela.
Кажи што ти треба. Имам слободно време, ќе се потрудам да најдам.Ajde i ja da pitam,imali ko za podeliti neku adresu i macice.
@gasans kel se salis ili ti stvarno treba. ako je ovo drugo mogu da ti posaljem nesto od toga sto imam kad se vratim sa posla.Ajde i ja da pitam,imali ko za podeliti neku adresu i macice.
Како да се извади цела листа од еден симнат стрим пр, од kamiondzije не знам. Ако има некој да знае нека сподели тука.
Кажи што ти треба. Имам слободно време, ќе се потрудам да најдам.
Po volji sta mozete,unapred zahvaljujem.@gasans kel se salis ili ti stvarno treba. ako je ovo drugo mogu da ti posaljem nesto od toga sto imam kad se vratim sa posla.