Sta je haha... Neznaš izvuć listu iz onog linka.. Nesmaraj se... U toj liniji je play token.. Znaći svaka konekcija mjenja se.. Može se gledat u vlc dok netko nepokrene ponovno...ako prićaš o mag linijama..Pozdrav ima li ko jednu listu od kamiodzija od 1 konekcijue da radi da mi posalje pp Hvala
Haha e bas tako .A i nisam neki strucnjak za iptv.A sad da budem iskren,ja sam izvuko listu lista radi odlicno .Lista se ne izvlaci iz tog linka.Lista se povlaci nadrugi nacin.pozzzSta je haha... Neznaš izvuć listu iz onog linka.. Nesmaraj se... U toj liniji je play token.. Znaći svaka konekcija mjenja se.. Može se gledat u vlc dok netko nepokrene ponovno...ako prićaš o mag linijama..
Автоматски споено мислење:
Ja i dux4 smo se već odavno poigrali s tim..
Upravu si lista se nepovlaći iz maga jer je nemoguće.. To pustiš na miru i uzmeš iz panela ili nekom reseleruHaha e bas tako .A i nisam neki strucnjak za iptv.A sad da budem iskren,ja sam izvuko listu lista radi odlicno .Lista se ne izvlaci iz tog linka.Lista se povlaci nadrugi nacin.pozzz
A ja ti to neznam ulaziti u panele .Posalji mi koju od tih lista sto si pokupio iz panela???Upravu si lista se nepovlaći iz maga jer je nemoguće.. To pustiš na miru i uzmeš iz panela ili nekom reseleru
I vise manje nema konekcija da bi covek probao skenirat...
Ako je to istina,onda si se dosad lazno predstavljao.A ja ti to neznam ulaziti u panele .Posalji mi koju od tih lista sto si pokupio iz panela???