U ProgTV Android rade svi macovi u android uredjajima.tesko osim sf i stalkera dace jos gdje
Подржавам одлуку. Поставити некога ко зна тематику.Избришани се 30 оф-топик мислења. Сметајте го ова како жолт картон.
Следен оф-топик носи црвен картон (забрана за пристап до темата).
@Marko Cepenkov е отстранет од модераторската позиција поради неможноста да воспостави ред во темата.
Модератор не е потребно да е екперт на оваа иптв тематика,потребно е некој кој ке има доволно време да надгледува и да се запазат основни правила како офтопик,навреди по било која основа,не поставување повеке од 3 или 5 mac/листи од ист сервер....Подржавам одлуку. Поставити некога ко зна тематику.
Debug key i validan mac i pokrenes ga ..Pitanje dali se može stalker portal pokrenuti u web pregledniku ?
Nema tu uputa druze, il imas kljuc il nemas ..mozes ga naci u database servera .[QUOTE = "dadoxy, post: 9283074, član: 129871"]
Ključ za otklanjanje pogrešaka i validan mac i pokrenes ga ..
[/ CITAT]
validan mac imam a za ostalo me uputi malo.....
Samo jedno lagano pitanje za poznavaoce...U kojoj listi se mogu pronaći "lokalni" kanali tipa Kurir, K1, Agro TV itd.
Ne tražim listu, da ne bude tek stigao a kuka, nego mi treba info....
Da si pitao u kojoj jos listi osim u bitci ima rts nauka pa da nas zaposlis, ovako za ove kanale sto si nabrojao nije tezak odgovor, imaju skoro u svakoj listiSamo jedno lagano pitanje za poznavaoce...U kojoj listi se mogu pronaći "lokalni" kanali tipa Kurir, K1, Agro TV itd.
Ne tražim listu, da ne bude tek stigao a kuka, nego mi treba info....
Hvala mnogo!
Znam da vama znalcima nije teško, nadam se da ću i ja tako...Brzo učim...Da si pitao u kojoj jos listi osim u bitci ima rts nauka pa da nas zaposlis, ovako za ove kanale sto si nabrojao nije tezak odgovor, imaju skoro u svakoj listi
Envoyé de mon Samsung en utilisant Tapatalk
a da bi došao do.db u panelu treba ti admin privilegije ili ono kako to dadoNema tu uputa druze, il imas kljuc il nemas ..mozes ga naci u database servera .