Evo javljam se ja ako moze ali samo exyu kanale.ne mogu ja sa kraljevima razmjenjivati poruke ljudi dobivaju i dobice mnogi koji nisu kraljevi mi smo obicni smrtnici
Evo javljam se ja ako moze ali samo exyu kanale.ne mogu ja sa kraljevima razmjenjivati poruke ljudi dobivaju i dobice mnogi koji nisu kraljevi mi smo obicni smrtnici
ma ti da promenis terapiju,vidis i sam da si fiju fijuPa normalno da ne mozes tvoj krajnji domet je da djelis makove kojih usput za svaki server na google ima koliko hoces al tako budes direktan da te nesto naucim i ja.
Odes na sultanoivice kod turaka na google gdje god hoces i iskopiras sebi koliko hoces, jednostavno zar neEvo javljam se ja ako moze.
Nisi tako pisao kad si prosio liste na PM.ma ti da promenis terapiju,vidis i sam si fiju fijupsiho xaxaxaxaxaxa
Veze nema Pero, prepada nas Sasareal da napustimo prvu liniju da on uskoci na tron, al nece mu prociTeško da će skinuti naše kraljeve sa trona![]()
Da se pojavi ovdje i Ross Ulbricht tebe sa trona niko skinuti ne mozeVeze nema Pero, prepada nas Sasareal da napustimo prvu liniju da on uskoci na tron, al nece mu proci![]()
brate zao mi te puko si skrozNisi tako pisao kad si prosio liste na PM.
brate zao mi te al si puko kao fosna pozabavi se sa svojim psihickim problemimaOdes na sultanoivice kod turaka na google gdje god hoces i iskopiras sebi koliko hoces, jednostavno zar ne
A ne da molis ovdje ovog ublehasa e cuj djelim makove hahahhaha
od tebe da trazim nesto ajde slikaj gde sam trazioNisi tako pisao kad si prosio liste na PM.
Evo ti jedna kod nas se kaze sadaka![]()
A koji su to psihicki problemi ajde molim te prosvjetli nas ovdje sve da znamo, jedino sto znas napisati je to. Maloprije ti ja reko da budes konkretan da ne mlatis praznu slamu. Evo ja za tebe mogu napisati da si peder da se karas u bulju hiljadu ruznih epiteta. Al brate cinjenice govore ko je kakav i sta.brate zao mi te al si puko kao fosna pozabavi se sa svojim psihickim problemima
Puno hvala na listi , super je.moze i bitka m3u dobre sam volje prvi koji se javi javno dobiva ati vehbos imas pp