Postoji ja ga koristimNe postoji TiViMate player za MAC
Postoji ja ga koristimNe postoji TiViMate player za MAC
Trebalo bi da radi i na nekrekovanoj !!Ima neko krekovanu novoju verziju tivimate koja podržava MAC ?
Teško da koristiš TiviMate na Mac OS-uPostoji ja ga koristim
MALO SUTRAPostoji ja ga koristim
Izvinjavam se, nisam vidio da je OS u pitanju.Trebalo bi da radi i na nekrekovanoj !!
Автоматски споено мислење:
Teško da koristiš TiviMate na Mac OS-u
Ima drugMALO SUTRA
Ima i gle cuda, zove se isto. Al' ja nesto mislim da je on pitao nesto drugo.Ima drug
Krakovanu ja nisam našo ali ona za ubacivanje Mac ima ako sam dobro pročitao šta pitaIma i gle cuda, zove se isto. Al' ja nesto mislim da je on pitao nesto drugo.
Naravno da je pitao nešto drugo.Ima TiVi Mate u kojem se može Mac ubacit ali samo jedan url port ,za razliku od Stb Emu gde može više.Ima i gle cuda, zove se isto. Al' ja nesto mislim da je on pitao nesto drugo.
Ma ima i za MAC (OS X) i radi bolje na njemu nego na PC.Krakovanu ja nisam našo ali ona za ubacivanje Mac ima ako sam dobro pročitao šta pita
I u TiviMate mogu se vise url-a ubacit.Naravno da je pitao nešto drugo.Ima TiVi Mate u kojem se može Mac ubacit ali samo jedan url port ,za razliku od Stb Emu gde može više.
Автоматски споено мислење:
TiViMate godina dana 42,00kn (5,5€) ili doživotno 159,00kn ( 20,00€) . Nema potrebe za traženjem besplatne .Ima neko krekovanu novoju verziju tivimate koja podržava MAC ?