Nije dostupanSto mene pitas pitaj torpeda on je to djelio Mozda doze i za tv neznam zivota mi
Nije dostupanSto mene pitas pitaj torpeda on je to djelio Mozda doze i za tv neznam zivota mi
Budi uporan prenjece ti on svoje veliko znanje vezano za ovu temuNije dostupan
Korisnik Torpedo je expert za te stvari molimo vas da mu se javite on ce vas uputiti daljeMi treba mala pomos... skenirav preku openbullet i mi izlegoja nekolku adresi vo CUSTOM i neznam sto treba da napravam so niv. Dali nekoj moze da mi objasni?
E sad prvi put bi rado vidio sliku te tvoje "komšinice višekonekcijske" mislim da se niko ne bi bunio što bi okačio sliku...Marku lista a meni komsinica ali visekonekcijska.
klikni na CUSTOM i videces user i pass, ili mac adresuMi treba mala pomos... skenirav preku openbullet i mi izlegoja nekolku adresi vo CUSTOM i neznam sto treba da napravam so niv. Dali nekoj moze da mi objasni?
ako je komsinica sejla..... dobices kakvu pozelis listu......Imam ja jednu komšinicu , i ona isto voli dijeliti.
kako ih samo vadis ???echo(
echo MOLIMO VAS SACEKAJTE ... CRACKYNG BY ELMU986 IS WORKING "%Channel_Name%"
REM Just to show links into console
::Call :GRAB_IPTV_STREAM_LINK "%Channel_Name%" CON
Call :GRAB_IPTV_STREAM_LINK "%Channel_Name%" "%OutPut_All_Streams%"
REM To get rid from all links that cointains m3u8 and firstonetv strings
Type "%OutPut_All_Streams%" | find /I /V "m3u8" | find /I /V "firstonetv">"%OutPut_Filter_Streams%"
::If Exist "%OutPut_All_Streams%" Start "" "%OutPut_All_Streams%"
::If Exist "%OutPut_Filter_Streams%" Start "" "%OutPut_Filter_Streams%" & Exit
Call :M3U_PlayList_Creator %Channel_Name% %OutPut_Filter_Streams%
Exit
Автоматски споено мислење:
echo(
e ona vredi ceo tovar lista......
kopira odavde i stavlja svoje ime kao da je on vlasnik togakako ih samo vadis ???
https://www.worldofiptv.com/threads/find-my-stream.2987/#post-39170
Sta ti je to burazeru pojasni nam malokopira odavde i stavlja svoje ime kao da je on vlasnik toga