D
ima desetak godina kako sam ukazao da nije svaki risiver drimbox, pa su mi i to zameriliАвтоматски споено мислење:
Ti tvoi drim strimovicuj drim strimovi ,svaki Enigma 2 resiver je za tebe Dreambox,pa i on kasni jer ti ga gledas na pc kao strim ,znaci izvukao kao strim ,najmanje sekundu dve a od pravog realnog dogadzaja sigurno vise .
bravoHhaha sad napravio jednu usporedbu Look Sport HD rumunski na satelitu kasni sekundu od bugarskog b Action HD i to je udp strim.A skandinavski 3+HD isto na satelitu on je pa skoro 3 sekunde ispred bugarskog b Action HD.
Ajde sad to protumacite
Eto ja sam usporedio i objasnijo ,taj Madjarski je u isti tajming sa bugarskim b Action HD udp strim.
opet bravoEto ja sam usporedio i objasnijo ,taj Madjarski je u isti tajming sa bugarskim b Action HD udp strim.
Znaci ubedljivo najbrzi je 3+ HD
Od kud ti sad to,pa danas si naveo da si reselerima pomrsio konce sa realnim vremenom utakmice.nego, ima li nekoga da me posavetuje kako da postanem resseler, ili da otvaram forum, da se i ja malo omrsim![]()
Ja sam te drimove testirao broja im ne znam ... ne moze normalno da se gledaju .. neko ko tvrdi da moze nek snimi 3 min bez trzanja i stavi na Youtube i naravno ovdje i svi zadovoljni...To moze da radi samo ako imas dobar upload, malo ko ima danas isti download-upload.
Vjeruj da je tako, jer kad nemaš šta gledati onda je *ebada,Znate sta, bitno je da se gleda, nek je i sat vremena razlika
Pozdrav svima!