e, to, jos da mozes uporediti sa satelitom, da vidis koliko kasni
e, to, jos da mozes uporediti sa satelitom, da vidis koliko kasni
Dal je hladna voda sa tih izvora
Četiri jaka izvora.
jbg neznas za zezanjebravo, svaka ti cast, strasan si lik, nema sta
znam ja za zezanje, cak i na svoj racun, ali kada pocinjete da napadate u coporu, onda postajem razdrazljivjbg neznas za zezanje
Jel i ti to gledas revans utakmice ili ?samo da vam javim, upravo se zavrsilo prvo poluvreme kod mene
svemu te naucio oko dreamboxa i opet me napadas pred ljudimaznam ja za zezanje, cak i na svoj racun, ali kada pocinjete da napadate u coporu, onda postajem razdrazljiv
Ja daleko od izvora, nema u Backoj toga, samo Veliki Backi kanal jbgJel i ti to gledas revans utakmice ili ?
jesam li u pravu da prenosi kasne, (narocito na kanalima iz iptv lista) i jesam li u pravu, ako kazem da ima drim strimova koji ne kasne, u cemu je onda tu problem (ili to samo neko, ima problem sa tim)svemu te naucio oko dreamboxa i opet me napadas pred ljudima
Ti tvoi drim strimovi cuj drim strimovi ,svaki Enigma 2 resiver je za tebe Dreambox,pa i on kasni jer ti ga gledas na pc kao strim ,znaci izvukao kao strim ,najmanje sekundu dve a od pravog realnog dogadzaja sigurno vise .jesam li u pravu da prenosi kasne, (narocito na kanalima iz iptv lista) i jesam li u pravu, ako kazem da ima drim strimova koji ne kasne, u cemu je onda tu problem (ili to samo neko, ima problem sa tim)
ma iskreno drug,koliko nam stizu lose vijesti sa svih strana,najbolje bi i bilo da kasne jos vise,a izvini za dreamove,nemam lose namjere ni prema tebi ni bilo kome al stvarnojesam li u pravu da prenosi kasne, (narocito na kanalima iz iptv lista) i jesam li u pravu, ako kazem da ima drim strimova koji ne kasne, u cemu je onda tu problem (ili to samo neko, ima problem sa tim)