Ili lijenčina koja hoće sve na gotovo ili vlasnik panela..... To je htio da kaže.. I?I šta si hteo time da kažeš ?
Автоматски споено мислење:
I ko sam ja to,kada me toliko poznaješ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ili lijenčina koja hoće sve na gotovo ili vlasnik panela..... To je htio da kaže.. I?I šta si hteo time da kažeš ?
I ko sam ja to,kada me toliko poznaješ.
1 upUnblock @panelrazarac i @dadoxy .
provuci kroz mrežni tokVLC plejera i ako ne radi (a neće) ima play token+token ili u boljem slučaju token zaštitu, i mož baciš, ako nisi veliki haker,hekler ili uziPozdrav za sve forumase.Skenirao sam u OB livegopanel m3u config i dobio oko 15 hits u formatu
david:david | satuts = Active | max_connections = 1 | Country = Europe\/London | BY = ==>[MED_ELMIR]<== sta dalje da se radi.Hvala na odgovoru
E nemoj da ja vadim.......argumente, imaš ići u miliciju zbog radi zločina nad autorskim pravima (preprodavaču) i mojim mislim da treba da proveriš ko je to što si napisao. Sram te i stidZemo ti se pono ko pseto vredao je @panelrazarac,koliko sam vidio ispo je supak.A taj tvoj zemo je ovdje imao jedan drugi nalog.Koliko mi poznato na skype se davno druzio sa dsukijem.Dvolican lik to ti zemo.
u al si mangup, trebalo bi da se zoveš Saveta sa tako beskorisnim savetima, livegopanel nema tokene !!!provuci kroz mrežni tokVLC plejera i ako ne radi (a neće) ima play token+token ili u boljem slučaju token zaštitu, i mož baciš, ako nisi veliki haker,hekler ili uzi