Pasa moj gde profilnu nafata, mora da si u dobrim odnosima sa tim skijasem iz KanadeKralj sam ja international ti si klon
Evo je brate
jel dvorska luda ti fali!???Evo i ja kao kralj dajem pomilovanje , fali mi na dvoru jedna osoba
Naravno brate XtreamcodeTV najaci na BalkanuEvo je brate
цитатMislim da je moderator napravio veliku gresku zbog @panelrazarac nije mi zao njeg ali mi zao pilica, oni ce da budu kolateralna steta jer ovaj @panelrazarac ko zna sta ce napravit kad nema pristup forumu ! Ako nista bar zbog pilica past ce mrtve glave a moderator ce snosit moralnu odgovornost !
Zivjela kajgana demokratija i najaci administrator na svim ex yu forumima. Ovo samo ovdje imaцитат
Daj momak popusi si ako si reseler gradine ne seri ovdje.Ja sam za tebe doktor u zivotu.Nisam ti ja kriv sta zivis u konzervi od tune,a i vidim ovdje po pisanju da si neki teski seronja.Ako je tebi iptv sofisticioniran posao nije ni cudo odakle si pa te minula pamet.Dok ces ti postic u zivotu sta sam ja i prosao sve sta ja onda se busaj ovdje.
Citat : jeli to sad i meni odgovor na post ili dokaz o losem skolskom odgoju clana @panelrazarac ako je sve to napiso nije meni njeg nesto zao ali pilici nisu nista skrivili !цитат
Daj momak popusi si ako si reseler gradine ne seri ovdje.Ja sam za tebe doktor u zivotu.Nisam ti ja kriv sta zivis u konzervi od tune,a i vidim ovdje po pisanju da si neki teski seronja.Ako je tebi iptv sofisticioniran posao nije ni cudo odakle si pa te minula pamet.Dok ces ti postic u zivotu sta sam ja i prosao sve sta ja onda se busaj ovdje.
Ma kakvi, dozivotni ban,@dadoxy unblock
Ja samo pisem o pilicima on je pridjev koji ide uz njih sta cuJest da je konjina taj dsuki al nije uredu da pisemo o njemu kad nije tu
@iptv
Pusti malo covjeka otisao da vinograd zaljeva sljive bere rakiju pravi sta znam ja puno je tih poljuprivrednih poslova.
Al kako od iptv kraljeva da dodzu na taj nivo da se raja sprda sa njima, kako im Dado krunu preuze dzaba i forumi utjecaji kurcevi palcevi.Ja samo pisem o pilicima on je pridjev koji ide uz njih sta cu