ako imas molim te da das, ako nemas .....,onda nistaa, gde gori
mislim, sta vi sve trazite![]()
nista ondaako imas molim te da das, ako nemas .....,onda nista
не ми текнува,,,пред извесно време,,,некој ја објави овдека..ако ја најдам,ќе ја споделам овде )kako mu se zove ta grupata?
најдобра заштита е држење на растојание.#останидома заштите се себеси, и другите #ostanikodkuce zastiti i sebe i druge
zar ti vjerujes u to ,mjesto idite vani u parkove pored rijeke ,itd uhvatite sunca sto vise za vitamnin d koji dize imunitet
Ja crno vino, ti voda mrzla, Taknuh te nježno, nisi se trzla, Haj'mo se mješati, Nemoj sad bježati. Ja kora kruha, ti svemu začin, Pitam se dal' ti bar nešto značim, Dal' bi me dijelila, Od sada do vijeka. Osjećam ti se, za mene rodi, Jer svaka staza do tebe vodi, Molitva moja, za te' je svaka, I dan je jači od crnog mraka. |
Pozdrav VELIKANU...#останидома заштите се себеси, и другите #ostanikodkuce zastiti i sebe i druge
zar ti vjerujes u to ,mjesto idite vani u parkove pored rijeke ,itd uhvatite sunca sto vise za vitamnin d koji dize imunitet
Pozdrav. Kako vo Kshaw pleerot da vidam koj e Mac i url od serverot. Ke ja ubacam listata i posle ne dava opcija za edit ?
Cemo slikama da potvrdimoAuuu ott palyer moze da se hackuje user name i pass necu dugo da gledam tv ja gledam ott player 7000 kanala.... Uhhh opasni ste drustwo.. Moja lista se zowe maxtv