- Член од
- 30 јуни 2008
- Мислења
- 1.942
- Поени од реакции
- 1.220
Gi imam ovie listi, kako da vlezam vnatre i da vidam Mac i url na primer od ott global
Attachments
-
86,5 KB Прегледи: 86
Nazalost nemozes da gledas do koga trae -datumot...a kaj STBMU mozes da gi vidis i da gi popravis...Gi imam ovie listi, kako da vlezam vnatre i da vidam Mac i url na primer od ott global
Cemo slikama da potvrdimo![]()
Kupio sam novi tv allahami... sad sam na duplex iptv... A ott listu sam izbrisao..
Hvalla vam swima koliko was ima
i duplex ce doci na redKupio sam novi tv allahami... sad sam na duplex iptv... A ott listu sam izbrisao..
Hvalla vam swima koliko was ima
Da nije ovo tvoja listaAuuu ott palyer moze da se hackuje user name i pass necu dugo da gledam tv ja gledam ott player 7000 kanala.... Uhhh opasni ste drustwo.. Moja lista se zowe maxtv
ITD...,ITD... na tisuce ima toga![]()
![]()
![]()
Inace ja im ne kradem liste mene samo serveri zanimaju nek narod gleda![]()
Автоматски споено мислење:
i duplex ce doci na red
A ovako izgleda lista primjer jedna
![]()
E to smart iptv hahah to se hakira u minutu,koju onu marko tv imasmozda .... ali kako ces znati cod koji pokazuje i adresu
ako se i to desi idem da platim smart iptv ili da kupim box android pa da izwadim iptv samo stawim m3u i eto to nemoze da se hakuje
mozda .... ali kako ces znati cod koji pokazuje i adresu
ako se i to desi idem da platim smart iptv ili da kupim box android pa da izwadim iptv samo stawim m3u i eto to nemoze da se hakuje
Pa instaliraj ga cemo ti nafilat listamaAjde posalji jedan account da probamo i taj ott player![]()
![]()
![]()
Prijatelju, koristi ssiptv i bit ces sigurnijimozda .... ali kako ces znati cod koji pokazuje i adresu
Pa nisam siguran da ce biti sigurniji, oba koriste isti sistem tj upload listi na njihov server ..sigurnije ( moje misljenje ) je nStreamLmod stara ,ruzna ruska app za smart tv naravno 100% besplatna ubacis liste na USB , pa USB u tv i iz app ima opciju scanUSB ...pa nek skeniraju UsbPrijatelju, koristi ssiptv i bit ces sigurniji
Envoyé de mon Samsung en utilisant Tapatalk