Daj ne seri ko jos gleda preko maceva liste to je za prvi razred to skeniranjezlocko sad ce sve izbaciti vase liste i macove na forumima stranim i nasim https://nettv.serbianforum.info/login
znam ja i zlockama sta ga hvalis bre pitajte za zlocka koje i sta je a ne ovi juce dosli i kurce se sanekim listima ma daj bre trebas prvo slinu d aobrises pa tada ulazis na paneli hahaha kao ja sto ulazim na panel koji hocu
Автоматски споено мислење:
ako neznas za zlocka pitaj sotu on ce vam reci koje i sta je
Ma ajde covjece ne lupetaj iptv je stvarno nesto velikooo u zivotu ,bolje da si si stvarao dom i nesto napravio da ostane iza tebe ,jebalo te iptv.Imaj muda i reci kosi i sta si a ne dolazizite tu sa nekim novim nickovima i lupeta zivotne gluposti iptv.Stvarno u 21 stoljecu ovisimo o nelegalnom gledanju aj nije ti ovo afrikarazarac jedi govna malo i popi vodu kad sam ja radio sa iptv ti si jedo govna i pacija i to sa velikim ukusom
i ja mamu njegovuznam ja i zlocka![]()
A to je velik iptv strucnjak moze da ti proda za 5evra sve i svasta.znam ja i zlocka![]()
je i bikova muda sam cuoA to je velik iptv strucnjak moze da ti proda za 5evra sve i svasta.
I na Malesevac kazi mu dabide pokreativen@panelrazarac
внимавај малку на своето изразување и зборивите којишто ги користиш!!!!!!!!!!
Spašavaj , tetka iz Slovenije me ubi zašto više ne može gledati telku!!!Slovenci, kliknite ovde, poslat 'cu kako se gleda SLO