- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
nije slovenacki titl
imam ali je m3u8 lista tako da nemozes je koristi.Može tataigre m3u lista ako netko ima
pa to mogucnost svaki imaPozdrav svima dali moze neko da mi obijasni zasto trazite mac listu...
Zasto ne trazite m3u....
Na internetu imate program koji skenira samo m3u...
Eto sad je na vas da trazite koje i sta sve moze
Ja poslao owde 2 3 liste nekim forumasima liste naravno traju 3 4 meseci... A moze neka da se nadje 2022... Liste koje skenira taj skener preko interneta nisu javne... Kolege kojima sam poslao liste valjda su zadovoljni pozdrav svima
Htio bih ti reći, prije nego odeš, Prije nego strijelom, srce mi probodeš, Da si meni bila i svjetlo i tama, I nebo i zemlja, građanka i dama. Htio bih ti reći, da olakšam duši, Prije nego kula, pješčana se sruši, I da uvijek bit ćeš stranica od snova, Skrivena od ljudi, bez ijednog slova. Ako se snađem, jer život čeka, Bit ćeš mi strana, bit ćeš daleka, Zato sad pamtim, mislima letim, Da te se barem, ponekad sjetim. |
Jutros kasniš
Htio bih ti reći, prije nego odeš,
Prije nego strijelom, srce mi probodeš,
Da si meni bila i svjetlo i tama,
I nebo i zemlja, građanka i dama.
Htio bih ti reći, da olakšam duši,
Prije nego kula, pješčana se sruši,
I da uvijek bit ćeš stranica od snova,
Skrivena od ljudi, bez ijednog slova.
Ako se snađem, jer život čeka,
Bit ćeš mi strana, bit ćeš daleka,
Zato sad pamtim, mislima letim,
Da te se barem, ponekad sjetim.
Dobro vam jutro dobri ljudi.
Auuu, slika govori više od tisuću riječi
Varaš se @mile_iptv, neće na moru biti kao na gradelama. More je još relativno hladno i zato je u nas podnošljivo, a na moru sasvim ugodno.Dobro jutro "forumkajganci"![]()
, danas kontinetalce ceka sparni dan uz vjetar fen, a oni uz more ce uzivati vrteci se na plazi ko na gradelama.
Isto ti je ka javno ka na pm, neznam o čemu se radi ,ali nedaji nikom nista, jeli tebi dao ko kakve programe,ako vec možeš vadi te m3u liste i dijeli ih ako hoceś to ti je moja preporuka,mada sumljam da je to neki novi scener..Nemoze javno jedno su me sjebali ovde imao sam sve i odjedno znali li su ko sam i sta radim i sve zaustavili i ja dobio block tako da do daljnjeg od mene javno nista nece biti i nista ne stavljam javno
Zivi bili 1000 godina
Ma mislio sam samo na to da ce se ljudi na suncu-plazi vrtiti ko na gradelama, u moru i uz more za sad ugodno normalno uzVaraš se @mile_iptv, neće na moru biti kao na gradelama. More je još relativno hladno i zato je u nas podnošljivo, a na moru sasvim ugodno.![]()